Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Javítás

Gurtni csere

Akárhogy vigyázunk, a felhúzó gurtni egy idő után sajnos elkopik, koszolódik, elszakad. Ilyenkor nincs más, hívjuk a redőnyöst, aki kicseréli. Ha van egy kis kézügyességünk, ezt megoldhatjuk magunk is.

 

A redőnyjavítással ne várja meg a hideg idők megérkezését!

Sajnos vége van a nyárnak, és bár még nincsen hideg, de számítani kell rá, hogy előbb-utóbb beköszönt az igazi ősz. A hűvösebb éjszakákon jól jön, ha lehúzzuk a redőnyt, mert így egy plusz hőszigetelő réteg biztosítja a kellemes hőmérsékletet a lakásban. Ha az árnyékoló hibás, esetleg megtépázta egy nyári felhőszakadás, akkor érdemes mielőbb beiktatni a redőnyjavítást, hogy felkészülten várhassuk a hideget.

A redőnyjavításra sok minden miatt szükség lehet. Előfordul, hogy nem lehet lehúzni, esetleg a gurtni szorul cserére vagy meghibásodott a motor. Amikor jó idő van, és kevésbé van szükség az árnyékoló hőszigetelő képességére, sokan hajlamosak vagyunk halogatni a probléma megoldását. Az ősz beköszöntével azonban ezt nem érdemes tovább húzni, mert a tél előtt mindig nagyobb a kereslet és megnőhet a várakozási idő.

Keressen minket bizalommal Ön is mielőbb a redőnyjavítással kapcsolatban, cégünk kedvező áron és rövid határidővel áll rendelkezésére!

 

Ne várjon tovább a redőnyjavítással!

redőnyjavításElérkezett a tavasz utolsó hónapja, nyakunkon a nyár. Sokan már alig várják, hogy megjöjjenek az első, igazán meleg napok, és indulhassanak nyaralni, strandolni, kirándulni. Azonban még azoknak az embereknek is jól esik, akik imádják a meleget, ha az otthonuk néhány fokkal hűvösebb, mint a kinti kánikula. Ez könnyen megoldható, ha az embernek rendelkezésére áll egy jól működő redőny. Ha idáig halogatta a redőnyjavítást, tovább ne habozzon, ne hagyja az utolsó pillanatra!

A redőnyjavítást érdemes mihamarabb elvégeztetni, mert nagyon sokan halasztják addig, amíg meg nem jön a forróság. Sokan ilyenkor kapnak észbe, hogy az árnyékoló nélkül nagyon gyorsan felmelegszik a lakás, és csak ekkor keresnek hozzá szakembert. Azonban ilyenkor a rengeteg megkeresés miatt sajnos minden cég csak hosszabb határidővel tudja vállalni a munkát.

Ön forduljon hozzánk bizalommal mihamarabb, ne várja meg a hőséget! Gondolkozzon előre, bízza ránk a redőnyjavítást! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Miért bízza a gurtni cserét szakemberre?

gurtni csereRendkívül bosszantó, ha a redőny használhatatlanná válik az elszakadt gurtni miatt, ezért nem csoda, ha az érintettek azonnal szeretnének megoldást találni a kialakult helyzetre. Ilyenkor egyesek arra is képesek, hogy maguk kezdjenek bele a gurtni cserébe, azonban ez nem javasolt. Laikusként bonyolult a gurtni cserébe belefogni, ezért mindenképp szakemberre lesz szükség.

Egy szakembernek a tapasztalatán túl megfelelő felszerelése is van a gurtni cseréhez, amivel gyorsan és könnyedén megoldja a fennálló problémát. Az eszközök használatával biztonságosan, mindennemű bonyodalom nélkül képes elvégezni a hozzáértő a gurtni cserét.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek több esetben is azért kezdenek bele a gurtni cserébe, mert nem akarnak hosszú ideig várni szakemberre, szolgáltatásunkat a lehető legrövidebb időn belül biztosítjuk az ügyfeleknek. Velünk nem kell kompromisszumot kötnie sokáig a tönkrement gurtnikkal.

Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Tovább a javítás leírásához »