Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Napellenző

Családi házak teraszainak, üzletek kirakatainak árnyékolására ajánlott nagyon népszerű „mobil előtető”, ami csak akkor árnyékol, ha szükség van rá.

NapellenzőCsuklókaros napellenző: szerkezete alumíniumból készül, világos szürke színre színterezve. A karok száma lehet kettő vagy három mérettől függően. Szélessége 200 cm-től 700 cm-ig bármekkora hehet. Karkinyúlása 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 350 cm lehet, de természetesen ezek a karkinyúlás végső méretei. A dőlésszöget a vízszintestől a függőlegesig bármilyen szögbe állíthatjuk igény szerint a felszereléskor. Szerelni lehet oldalfalra, mennyezetre, szarufára. A ma népszerű hőszigetelő (Nikecell) lappal borított falsíkra is biztonsággal, esztétikusan felszerelhető az általunk alkalmazott technológiával.

Motoros napellenzőt szeretne? Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Keressen fel minket bátran!

A napellenzők előnyei

Az Ön otthona is kezd átmelegedni már most, de nem szeretne klímát beszereltetni, annak energiafelhasználása miatt? Hűtse otthonát passzívan, napellenzővel!

A napellenző célja, hogy megakadályozza a napsugarak bejutását lakásunkba, ezáltal megtartva a kellemes hőmérsékletet nyáron is. Ennek köszönhetően nem kell klímát beszereltetnünk, vagy sokkal kevesebbet kell használnunk, ezzel jelentős költségeket megspórolva.

A napellenzőt ajánljuk vendéglátó egységek teraszának árnyékolására is. Az embereknek egy nagy része nem érzi jól magát klimatizált helyiségben, könnyen megfázik. Napellenzővel ezeknek a vendégeinek is biztosíthatja a kellemesen hűvös árnyékot, így nem kell választaniuk a tűző nap és a klíma között. A napellenző egyszeri beruházást jelent, nem igényel különösebb karbantartást sem.

Ha napellenzőt szeretne otthonába, vagy vendéglátó egységébe, keressen fel minket bizalommal! Legyen szó akár motoros, akár kézi napellenzőről, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

Amit a napellenzőkről tudni érdemes

Napjaink szeszélyes időjárása miatt egyre nagyobb szükség van a különféle árnyékolástechnikai eszközökre, melyek közül igen nagy népszerűségnek örvendenek a napellenzők.

NapellenzőNapellenzőkkel számos helyen találkozhatunk, elsősorban erkélyek, télikertek és vendéglátók árnyékolására használják. A napellenzők praktikus árnyékolói lehetnek ezeknek a helyiségeiknek, hiszen védelmet nyújtanak a napsütés káros sugarai ellen, ezáltal maximálisan komfortossá téve a kikapcsolódást.

Többféle típus közül választhatunk:

  • Csuklókaros (könyökkaros) napellenző
  • Nyitott szerkezetű napellenző
  • Függőleges napellenző

A legkedveltebb változat a Csuklókaros (könyökkaros) napellenző, melyet kiváló minőségben, a megrendelő igényeinek megfelelően valósítanak meg szakembereink.

Napellenző képgaléria »

Amennyiben Önnek is szüksége van könyökkaros napellenzőre üzlete, vendéglátó egysége, vagy otthona árnyékolására, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg munkatársainkkal egyedi igényeit, vagy bátran tegye fel kérdéseit!

Működtethető:

  • kézi tekerővel (kurblival)
  • motorral, távirányítóval, szél – és fényérzékelős automatikával

A ponyva anyaga a SATTLER AUSZTRIA cég terméke.

Egyszínűtől a csíkosig kb. 100 féle színből lehet választani.

Kínálatunkban megtalálhatóak a redőnyök és műanyag nyílászárók is.

Napellenző

 

Napellenzők, a dekoratív terasz kiegészítői!

napellenzőkA nap elleni védelem az otthonunk területén is fontos. Akinek erkélye, terasza vagy balkonja van, illetve szeret időt tölteni a kertben, udvaron is, az tudja, hogy gyorsan le lehet égni a szabad ég alatt. A napellenzők éppen emiatt a tavaszi, nyári időszak kedvelt kiegészítői, amiknek ott a helyük az erkélyek, teraszok felett.

A napellenzők kiválasztásakor az is fontos, hogy ne csak praktikus és tartós legyen a ponyva és a tartó szerkezet, de ugyanúgy dekoratív is. A napellenzők klasszikusan csíkos, színes ponyvával készülnek, ami jól mutat és bármelyik teraszt vagy erkélyt feldobja. Amennyiben Ön is az ilyen klasszikus napellenzőket keresi, akkor nálunk nem fog csalódni a kínálatban! A könyökkaros modelljeink több változatban is kaphatóak, csíkos ponyvával, több színben. Válasszon a napellenzőinkből kedvére való színűt és díszítse vele az otthonát, miközben a napvédelemről is gondoskodik!

A termékeinkről szívesen adunk bővebb felvilágosítást, csak keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén!