Szúnyogháló

SzúnyoghálóManapság egyre nélkülönözhetetlenebb a házak rovarok behatolásától történő mechanikai védelme.

A szúnyogok, legyek, darazsak sokunk életét megkeserítik.

Az általunk készített, és szerelt rovarhálók mechanikai védelmet biztosítanak a különböző spraykkel és biológiai eszközökkel ellentétben.

Szúnyogháló képgaléria »

A háló anyaga minden esetben világosszürke, üvegszálas, erős, UV álló. A fix hálók kerete műanyag, vagy alumínium a többi fajta szinterezett alumínium keretben helyezkedik el.

SzúnyoghálóKészülhet:

 • Fix (műanyag, vagy alumínium kerettel)
 • Fölülről lefelé húzható
 • Oldalirányú rolós
 • Kifelé nyíló ajtós
 • Tolóajtós
 • Combi kivitelben (redőnyökkel egybeépítve).

Rolós szúnyoghálót tetősík ablakokra is tudunk szerelni.

 

Minőségi szúnyoghálók és előnyeik

A kellemetlen vérszívók és egyéb rovarok mindenki számára okozhatnak problémákat az év különböző szakaszaiban. Napjainkban számos klasszikus és modern eszköz áll rendelkezésünkre, hogy védekezzünk a szúnyogok ellen, valamint segítségükkel hatékonyan előzhetjük meg jelenlétüket otthonunkban.

SzúnyoghálóA szúnyoghálók modern változatai számos előnnyel rendelkeznek, és rugalmasan otthonunk adottságaihoz igazíthatóak:

 • Minőségi, időtálló anyagokból készült konstrukciók széles választéka.
 • Kényelmesen és praktikusan felszerelhetőek a különféle nyílászárókra, például ablakok, erkélyajtók, stb.
 • Különféle funkcionális szúnyogháló konstrukciók, például nyíló vagy lehúzható kivitel, stb.
 • Könnyedén tisztántarthatók.
 • Esztétikus, letisztult és modern megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek minden lakástípushoz.

Minőségi és modern szúnyoghálókért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A rolós szúnyogháló az Ön otthonából sem hiányozhat!

A szúnyogháló minden otthonban alapdarabnak számít, hiszen a rovarok elleni védelem egyik hatékony eszköze. A szúnyogháló azok számára is ideális megoldás, akik idegenkednek a vegyszerek használatától vagy kicsi gyerekekkel, háziállatokkal laknak együtt. A mai modern darabok már alkalmazkodnak a tulajdonosok igényeihez, így mobilabbak, tartósabbak és praktikusabbak is.

SzúnyoghálóCégünk sem marad le, és követi a változó piaci igényeket! Ennek megfelelően a hagyományos szúnyoghálóktól eltérő, rolós változatban felszerelhető modelleket is kínálunk vásárlóinknak. A rolós szúnyogháló számos előnnyel rendelkezik hagyományos társához képest, hiszen használatával lehetőség nyílik arra is, hogy a szúnyoghálót bármikor eltávolítsuk, és szabad utat engedjünk a beáramló levegőnek. Termékeink többféle kivitelezésben is megrendelhetőek, így személyre szabott igényeket is meg tudunk valósítani.

Válassza a szúnyoghálók új generációját, és védekezzen a rovarok ellen rolós szúnyoghálóval! Bővebb tájékoztatásért bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

 

Szúnyoghálóval a gyerekszoba nyugalmát megőrizheti!

szúnyoghálószúnyoghálót érdemes gyerekszoba ablakára is felszereltetni. Az ablakok védelme nagyon fontos egy olyan szobában, ahol kisebb gyerekek vannak. Nem csupán a balesetek megelőzése miatt, hanem a nyugalom fenntartása érdekében is. A szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb, repülni képes rovarok és bogarak a meleg, száraz időben megélénkülnek és könnyen betévedhetnek a szobába. Egy felszerelt szúnyoghálóval azonban az útjukat lehet állni. Az ablakokat nem kell zárva tartani egész nyáron, hanem akkor lehet szélesre tárni és szellőztetni, amikor csak szeretnék. A felszerelt szúnyogháló használata megóv attól, hogy a zümmögő bogarak és a szálldosó rovarok megszállják a lakást és bosszúságot okozzanak. 

Ha nem szeretne minden ablakra ilyen kiegészítőt felszereltetni, a gyerekszobában fontos, hogy legyen, mert ezzel biztosítani tudja a zavartalan pihenést, a játékot vagy a tanulást a számukra. Akár fix rögzítésű szúnyoghálót választ vagy a mozgatható változat mellett dönt, ki fogja tudni használni nyáron és egész évben is. A friss levegő és a csend megteremtése még könnyebb lesz, ha ilyen kiegészítők beszerzéséről gondoskodik.

Szúnyogháló nélkül oda a nyugalma!

szúnyoghálókA szép idő egyik sajnálatos hátulütője a rovarok jelenléte. Zümmögnek, ellepik a szobát, zavaró a hangjuk és a mozgásuk is. A rovarok berepülése ellen a szúnyogháló az egyik legjobb védekezés. A szúnyogháló egyszeri kiadást jelent és utána éveken át ugyanolyan megbízhatóan teljesít, ha vigyáznak rá és úgy használják, ahogyan azt kell.

szúnyoghálók modern változataival mindenki úgy és akkor használhatja az ablakokhoz, ajtókhoz tartozó hálókat, ahogyan akarja. Leengedve vagy felhúzva, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni velük. A szúnyogháló felszereltetése akár minden nyílászárónál lehetséges, egyszerű és praktikus megoldás, sok előnnyel és még több kényelemmel. Otthonra és nyaralóba, hétvégi házba, de munkahelyre is egyaránt nélkülözhetetlen kiegészítő.

Aki nem szeretné a tavaszt és a nyarat fújkálással, csapkodással, bosszankodással tölteni, annak haladéktalanul meg kell vásárolnia az új szúnyoghálókat a nyílászárókra! Szerezze be kínálatunkból az új szúnyoghálókat kedvező áron!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

 

 
 
 
Online látogatók: Összes látogató:
 
Név: Barna Zoltán
Telefon:06-23 / 368-016
Mobil:06-20 / 942-9676
E-mail:info@erdiredony.hu
Elérhetőségek