Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Szúnyogháló

SzúnyoghálóManapság egyre nélkülönözhetetlenebb a házak rovarok behatolásától történő mechanikai védelme.

A szúnyogok, legyek, darazsak sokunk életét megkeserítik.

Az általunk készített, és szerelt rovarhálók mechanikai védelmet biztosítanak a különböző spraykkel és biológiai eszközökkel ellentétben.

Szúnyogháló képgaléria »

A háló anyaga minden esetben világosszürke, üvegszálas, erős, UV álló. A fix hálók kerete műanyag, vagy alumínium a többi fajta szinterezett alumínium keretben helyezkedik el.

SzúnyoghálóKészülhet:

 • Fix (műanyag, vagy alumínium kerettel)
 • Fölülről lefelé húzható
 • Oldalirányú rolós
 • Kifelé nyíló ajtós
 • Tolóajtós
 • Combi kivitelben (redőnyökkel egybeépítve).

Rolós szúnyoghálót tetősík ablakokra is tudunk szerelni.

 

Minőségi szúnyoghálók és előnyeik

A kellemetlen vérszívók és egyéb rovarok mindenki számára okozhatnak problémákat az év különböző szakaszaiban. Napjainkban számos klasszikus és modern eszköz áll rendelkezésünkre, hogy védekezzünk a szúnyogok ellen, valamint segítségükkel hatékonyan előzhetjük meg jelenlétüket otthonunkban.

SzúnyoghálóA szúnyoghálók modern változatai számos előnnyel rendelkeznek, és rugalmasan otthonunk adottságaihoz igazíthatóak:

 • Minőségi, időtálló anyagokból készült konstrukciók széles választéka.
 • Kényelmesen és praktikusan felszerelhetőek a különféle nyílászárókra, például ablakok, erkélyajtók, stb.
 • Különféle funkcionális szúnyogháló konstrukciók, például nyíló vagy lehúzható kivitel, stb.
 • Könnyedén tisztántarthatók.
 • Esztétikus, letisztult és modern megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek minden lakástípushoz.

Minőségi és modern szúnyoghálókért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A rolós szúnyogháló az Ön otthonából sem hiányozhat!

A szúnyogháló minden otthonban alapdarabnak számít, hiszen a rovarok elleni védelem egyik hatékony eszköze. A szúnyogháló azok számára is ideális megoldás, akik idegenkednek a vegyszerek használatától vagy kicsi gyerekekkel, háziállatokkal laknak együtt. A mai modern darabok már alkalmazkodnak a tulajdonosok igényeihez, így mobilabbak, tartósabbak és praktikusabbak is.

SzúnyoghálóCégünk sem marad le, és követi a változó piaci igényeket! Ennek megfelelően a hagyományos szúnyoghálóktól eltérő, rolós változatban felszerelhető modelleket is kínálunk vásárlóinknak. A rolós szúnyogháló számos előnnyel rendelkezik hagyományos társához képest, hiszen használatával lehetőség nyílik arra is, hogy a szúnyoghálót bármikor eltávolítsuk, és szabad utat engedjünk a beáramló levegőnek. Termékeink többféle kivitelezésben is megrendelhetőek, így személyre szabott igényeket is meg tudunk valósítani.

Válassza a szúnyoghálók új generációját, és védekezzen a rovarok ellen rolós szúnyoghálóval!

Bővebb tájékoztatásért bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

 

Szúnyoghálóval a gyerekszoba nyugalmát megőrizheti!

szúnyoghálószúnyoghálót érdemes gyerekszoba ablakára is felszereltetni. Az ablakok védelme nagyon fontos egy olyan szobában, ahol kisebb gyerekek vannak. Nem csupán a balesetek megelőzése miatt, hanem a nyugalom fenntartása érdekében is. A szúnyogok, legyek, darazsak, egyéb, repülni képes rovarok és bogarak a meleg, száraz időben megélénkülnek és könnyen betévedhetnek a szobába. Egy felszerelt szúnyoghálóval azonban az útjukat lehet állni. Az ablakokat nem kell zárva tartani egész nyáron, hanem akkor lehet szélesre tárni és szellőztetni, amikor csak szeretnék. A felszerelt szúnyogháló használata megóv attól, hogy a zümmögő bogarak és a szálldosó rovarok megszállják a lakást és bosszúságot okozzanak.

Ha nem szeretne minden ablakra ilyen kiegészítőt felszereltetni, a gyerekszobában fontos, hogy legyen, mert ezzel biztosítani tudja a zavartalan pihenést, a játékot vagy a tanulást a számukra. Akár fix rögzítésű szúnyoghálót választ vagy a mozgatható változat mellett dönt, ki fogja tudni használni nyáron és egész évben is. A friss levegő és a csend megteremtése még könnyebb lesz, ha ilyen kiegészítők beszerzéséről gondoskodik.

Szúnyogháló nélkül oda a nyugalma!

szúnyoghálókA szép idő egyik sajnálatos hátulütője a rovarok jelenléte. Zümmögnek, ellepik a szobát, zavaró a hangjuk és a mozgásuk is. A rovarok berepülése ellen a szúnyogháló az egyik legjobb védekezés. A szúnyogháló egyszeri kiadást jelent és utána éveken át ugyanolyan megbízhatóan teljesít, ha vigyáznak rá és úgy használják, ahogyan azt kell.

A szúnyoghálók modern változataival mindenki úgy és akkor használhatja az ablakokhoz, ajtókhoz tartozó hálókat, ahogyan akarja. Leengedve vagy felhúzva, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni velük.

A szúnyogháló felszereltetése akár minden nyílászárónál lehetséges, egyszerű és praktikus megoldás, sok előnnyel és még több kényelemmel. Otthonra és nyaralóba, hétvégi házba, de munkahelyre is egyaránt nélkülözhetetlen kiegészítő.

Aki nem szeretné a tavaszt és a nyarat fújkálással, csapkodással, bosszankodással tölteni, annak haladéktalanul meg kell vásárolnia az új szúnyoghálókat a nyílászárókra! Szerezze be kínálatunkból az új szúnyoghálókat kedvező áron!