Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Reluxa

reluxa2A beltéri árnyékolók egyik legelterjedtebb fajtája.

A beltérbe jutó fénymennyiséget egyszerűen és pontosan állíthatjuk be a lamellák dőlésszögének változtatásával, illetve a kívánt mértékben történő felhúzásukkal.

A reluxákkal olyan fényhatásokat érhetünk el, amit más árnyékolókkal nem.

Reluxát szeretne? Keressen fel minket bátran!

Reluxa képgaléria »

reluxa1A 25 mm-es alumínium lamellák kis helyigényűek és esztétikus megjelenést nyújtanak. Elfordításuk történhet a hagyományos reluxa pálcával, illetve „üvegpálcával”.

Az ár tartalmazza a felmérés, szállítás, beszerelés költségeit Érd 30 km-es körzetében.

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

 

Minden, amit a belső árnyékolókról tudni érdemes

Szinte örökös kérdés minden ingatlan esetében, hogy hogyan legyen biztosítva a megfelelő árnyékolás. Ez nem csak kényelmi szempontból fontos, hanem a környezetvédelem miatt is, illetve nyáron hatékonyan segít csökkenteni a villanyszámlát a kevesebb klímahasználattal. Külső és belső árnyékolók közül választhatunk. Mindnek megvan a maga előnye, ezért nincs határozott válasz arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb.

A belső árnyékolók legnagyobb előnye a külsőkkel szemben, hogy általában tartósabbak, hiszen nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. Az orkán erejű szél sajnos kárt tehet még a redőnyben is, de a belső árnyékolókat nem fenyegeti ilyesfajta veszély. Reluxa, szalagfüggöny, roletta? Mind népszerű, és hatékony megoldást biztosító termék.

Forduljon hozzánk bizalommal belső árnyékolók kapcsán is, szívesen segítünk mindenben! Ha további kérdése van termékeinkről, a megadott elérhetőségeink bármelyikén kérhet bővebb tájékoztatást.

 

Miért lehet előnyös otthonunkban a reluxa?

Életterünkben rendkívül fontos szerepet tölt be az árnyékolástechnika. Rengeteg módon árnyékolhatjuk otthonunkat, melyhez számos eszközt felhasználhatunk. Az alábbiakban az legnépszerűbb megoldás, a reluxa előnyeit foglaltuk össze:

  • Hatékony: Amennyiben TV-t nézünk, vagy számítógépen dolgozunk, megakadályozza, hogy a képernyőn tükröződjön a beszűrődő fény.
  • Véd a lakás felmelegedésétől: A nyári kánikulában nem csak a fénytől, hanem a forróságtól is véd bizonyos mértékig.
  • Könnyű kezelni: Mozgatása rendkívül egyszerű, nem megerőltető.
  • Esztétikus kialakítású: Különböző kivitelekben tudjuk megvásárolni, így bármilyen helyiségben megállja a helyét stílus tekintetében.
  • Könnyen méretre szabható: Egyszerű vele dolgozni, ezért egyedi ablakokra, ajtókra is gond nélkül legyárthatóak.

Ha Ön is keresi megfelelő beltéri árnyékolástechnikai eszközt, válassza a reluxát! Tájékozódjon weboldalunkon a részletekről, és bátran forduljon hozzánk, készséggel segítünk Önnek!

erdiredony.hu.16feb

 

A praktikum és az időtállóság árnyékolója: reluxa

Az ablakok felszerelésével nem ér véget otthonunkban a munka, a megfelelő árnyékolás megteremtéséről is gondoskodnunk kell. Mivel azonban ez egy olyan folyamat, amit az ember szeret egyszer letudni, érdemes időtálló megoldásban gondolkodnunk. A hosszan tartó megbízhatóságot pedig a reluxa megadja tulajdonosainak.

Az egyik legnagyobb előnye annak, ha reluxával oldjuk meg az otthoni árnyékolást az, hogy nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk. Az eszköz ugyanis alumíniumból készül, ami pedig az egyik leggazdaságosabban előállítható és legkedvezőbb árú alapanyag. A modern reluxák lakkozása már beégetéssel történik, így nem kopnak, nem fakulnak meg régebbi társaikkal ellentétben. Sőt, a tudatos használat, és az esetenkénti karbantartás lehetővé teszi számunkra, hogy a reluxa lamellái akár évtizedekig kitartsanak. Az alumínium ráadásul víz hatására nem rozsdásodik, így konyhába, csap közelébe is tehetünk fel reluxát. Az eszköz zsinórjai is képesek akár tíz éven át gond nélkül működni, így a cserében sem kell sokáig gondolkodnunk. 

A reluxa lakásunk egyedivé tételében is komoly szerepet játszik, hiszen a hagyományos árnyékolókkal szemben rengeteg testreszabási lehetőséggel bír. Ilyen például a méret: a reluxa mérete nem kötött; akár teljesen egyedi méretben is elkészíthető, emellett színek terén is válogathatunk.

Ezek mellett természetesen minden olyan funkciót ellát, ami elvárás egy árnyékoló esetében. Vagyis, véd a közvetlen, zavaró napsütéstől és a magas hőmérséklettől. A megfelelő szín kiválasztásával ráadásul még hűsítőbb hatást érhetünk el, aminek következtében még a legnagyobb kánikulák közepette is egy árnyékos, frissítően hűvös oázis marad otthonunk. Ezzel szemben, amikor nincs szükség rá, például a téli hónapokban, a reluxa rendkívül kis méretűre visszahúzható, és ekkor a melengető napfényt is teljes mértékben beengedi.

Ha Ön is szeretne egy olyan reluxa megvásárlásával gazdagabbá tenni otthonát, ami praktikus, egyszerűen kezelhető és hosszú távú megoldást jelent, nézzen szét kínálatunkban! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértőink szívesen segítenek!

A praktikum és az időtállóság árnyékolója: reluxa