Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Vélemények és vendégkönyv

Ugrás a vélemény írásához »

Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nem ért meglepetés, csak annyi, hogy sokkal szebbek lettek a redőnyök, mint vártam. Köszönöm!

Krammer Géza
Törökbálint
Gyors, pontos, szép munka. Elégedett voltam.

Kovács József
Érd
Már többször dolgoztak nálunk, mindig megbízható és pontos munkát végeztek, és most az ablakcsere is nagyon szép lett nem győzök gyönyörködni az új ablakaimban. Még egyszer köszönöm a szép munkát! Természetesen ha ilyen jellegű munkára van szükségem tudom, hogy bizalommal fordulhatok hozzájuk, mert amikorra kértem az időpontot úgy alakult.

Haaz Ferencné
Százhalombatta
Örülök, hogy ezt a céget választottam az ajánlatok közül. Megbízható, profi csapat, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.

Deák Zsolt
Budaörs
A szerelők a megbeszélt időben jöttek, ami számomra fontos, mert nagyon elfoglalt vagyok. Minden az előzetesen megkötött megállapodás szerint zajlott. Nem volt "rejtett költség", "előre nem látott dolog". Azt kaptam amire számítottam: profi munka, kiváló minőség, gyorsaság, reális ár. A redőnyök, és a szúnyoghálók is szuperek. (A szomszédom dühöng, mert nem Őket választotta, és meg is bánta-látva a különbséget.) Köszönöm!

Gelencsér Tihamér
Érd
Nagyon szuper lett a redőny. Télen sokkal kevesebbet kell a kazánnak működnie, sokat spórolunk a gázzal. Nyáron pegig 5-6 fokkal hűvösebb volt a lakás, mint redőny nélkül.

Kállay Mariann
Százhalombatta
Korrekt cég, csak ajánlani tudom Őket mindenkinek. A munka minősége kiváló.

Kőszeghi László
Diósd
Reggel leszakadt a redőnyöm. Telefonáltam, a megbeszélt időben jött szerelő, negyed óra alatt kész lett. Precíz, pontos munka. Semmi bonyodalom. Máskor is Őket hívom.

Palkovics János
Budaörs
A cég kiváló munkát végzett, a redőnyök és a szúnyoghálók is remekül működnek és nagyon szépek. A felméréstől és árajánlattól kezdve a beszerelésig minden gyorsan, pontosan, mindenben a megbeszéltek szerint és udvariasan zajlott. Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom a céget. Köszönöm a szép és precíz munkát!

Horváth Ivánné
Budaörs
A szerelők ezúttal is szép munkát végeztek, köszönöm szépen újfent! (az előzmények szerint 4 évvel ezelőtt voltak az előző lakhelyemen:)

Joláthy Tünde
Budapest
Több évtizeddel ezelőtt rendeltünk redőnyt, reluxát. Gyors, pontos, szakszerű munkát végeztek, melynek a mai napig élvezzük az előnyeit.
A hosszú évek során sok barátunknak ajánlottuk, akik szintén elégedettek voltak a kapott szolgáltatással.


Tury Gabi
Érd
Aki szereti a profi és gyors munkavégzést az nyugodt szívvel forduljon hozzájuk.

Csernyi Anna
Budaörs
Korrekt, becsületes ügyintézés, szép kivitelezés. Ez ritkaság a mai világban, ahol a "jó lesz az így is", a középszerűség a mentalitás. Bátran ajánlom Zoltánékat! Én is a sok pozitív vélemény miatt választottam őket és nem bántam meg!

Balog György
Tárnok
Reggel telefonáltam, a megbeszélt időben jött a szerelő, fél óra alatt kijavította a hibát. Precíz, pontos, gyors munka. Semmi bonyodalom. Máskor is Őket hívom és bátran ajánlom Őket ismerőseimnek.

Bognár Márta
Budaörs
Jó választás volt!
Nagyon elégedettek vagyunk a gyors és rendes munkával!
Köszönet:)


Zsohár Jánosné
Tárnok

Írja meg véleményét, amelyet hamarosan közzéteszünk weboldalunkon.
(Az e-mail címe nem fog megjelenni.)

  Név *

  Város *

  e-mail cím *

  Vélemény

   
  Online látogatók: Összes látogató: