Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Krammer Géza
Törökbálint

További vélemények »

Blog kategóriák

Kövessen minket!

Krammer Géza

Törökbálint

Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nem ért meglepetés, csak annyi, hogy sokkal szebbek lettek a redőnyök, mint vártam. Köszönöm!

Kovács József

Érd

Gyors, pontos, szép munka. Elégedett voltam.

Haaz Ferencné

Százhalombatta

Már többször dolgoztak nálunk, mindig megbízható és pontos munkát végeztek, és most az ablakcsere is nagyon szép lett nem győzök gyönyörködni az új ablakaimban. Még egyszer köszönöm a szép munkát! Természetesen ha ilyen jellegű munkára van szükségem tudom, hogy bizalommal fordulhatok hozzájuk, mert amikorra kértem az időpontot úgy alakult.

Deák Zsolt

Budaörs

Örülök, hogy ezt a céget választottam az ajánlatok közül. Megbízható, profi csapat, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.

Gelencsér Tihamér

Érd

A szerelők a megbeszélt időben jöttek, ami számomra fontos, mert nagyon elfoglalt vagyok. Minden az előzetesen megkötött megállapodás szerint zajlott. Nem volt „rejtett költség”, „előre nem látott dolog”. Azt kaptam amire számítottam: profi munka, kiváló minőség, gyorsaság, reális ár. A redőnyök, és a szúnyoghálók is szuperek. (A szomszédom dühöng, mert nem Őket választotta, és meg is bánta-látva a különbséget.) Köszönöm!

Kállay Mariann

Százhalombatta

Nagyon szuper lett a redőny. Télen sokkal kevesebbet kell a kazánnak működnie, sokat spórolunk a gázzal. Nyáron pegig 5-6 fokkal hűvösebb volt a lakás, mint redőny nélkül.

Kőszeghi László

Diósd

Korrekt cég, csak ajánlani tudom Őket mindenkinek. A munka minősége kiváló.

Palkovics János

Budaörs

Reggel leszakadt a redőnyöm. Telefonáltam, a megbeszélt időben jött szerelő, negyed óra alatt kész lett. Precíz, pontos munka. Semmi bonyodalom. Máskor is Őket hívom.

Horváth Ivánné

Budaörs

A cég kiváló munkát végzett, a redőnyök és a szúnyoghálók is remekül működnek és nagyon szépek. A felméréstől és árajánlattól kezdve a beszerelésig minden gyorsan, pontosan, mindenben a megbeszéltek szerint és udvariasan zajlott. Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom a céget. Köszönöm a szép és precíz munkát!

Joláthy Tünde

Budapest

A szerelők ezúttal is szép munkát végeztek, köszönöm szépen újfent! (az előzmények szerint 4 évvel ezelőtt voltak az előző lakhelyemen:)

Tury Gabi

Érd

Több évtizeddel ezelőtt rendeltünk redőnyt, reluxát. Gyors, pontos, szakszerű munkát végeztek, melynek a mai napig élvezzük az előnyeit. A hosszú évek során sok barátunknak ajánlottuk, akik szintén elégedettek voltak a kapott szolgáltatással.

Csernyi Anna

Budaörs

Aki szereti a profi és gyors munkavégzést az nyugodt szívvel forduljon hozzájuk.

Balog György

Tárnok

Korrekt, becsületes ügyintézés, szép kivitelezés. Ez ritkaság a mai világban, ahol a „jó lesz az így is”, a középszerűség a mentalitás. Bátran ajánlom Zoltánékat! Én is a sok pozitív vélemény miatt választottam őket és nem bántam meg!

Bognár Márta

Budaörs

Reggel telefonáltam, a megbeszélt időben jött a szerelő, fél óra alatt kijavította a hibát. Precíz, pontos, gyors munka. Semmi bonyodalom. Máskor is Őket hívom és bátran ajánlom Őket ismerőseimnek.

Zsohár Jánosné

Tárnok

Jó választás volt! Nagyon elégedettek vagyunk a gyors és rendes munkával! Köszönet:)

Bednarik Dóra

Budapest

Még aznap kijött,kedves, gyors precíz munkát végzett. Mindenkinek ajánlom!

Nagy István

Budakeszi

Minden rendben ment, gyors volt, alapos, és az árral is meg voltam elégedve.

Katona László

Érd

A telefonhívás után egy órán belül házhoz jött, még ennél is gyorsabban (de azért precízen) megcsinálta amit kellett. Nagyon szimpatikus ember, és az árai is barátságosak. Mindenkinek ajánlom.

Zimon Pál

Törökbálint

Rendkívül gyors, alapos, remek szakember, csak ajánlani tudom!

Nagy István

Budakeszi

Minden rendben ment, gyors volt, alapos, és az árral is meg voltam elégedve.

Katona László

Érd

A telefonhívás után egy órán belül házhoz jött, még ennél is gyorsabban (de azért precízen) megcsinálta amit kellett. Nagyon szimpatikus ember, és az árai is barátságosak. Mindenkinek ajánlom.

Dávid Attila

Törökbálint

Villámgyors, abszolút korrekt minden tekintetben – teljes profizmus. Csak ajánlani tudjuk, más szakmákban (és más régiókban) is öröm volna, ha találnánk ilyen szakembereket. Köszönet a cégnek.

Írja meg véleményét, amelyet hamarosan közzéteszünk weboldalunkon.
(Az e-mail címe nem fog megjelenni.)

    Név *

    Város *

    e-mail cím *

    Vélemény