Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Roletta

RolettaElődje az egyik legrégebbi árnyékolástechnikai termék, a vászonroló, amit nyílászárók belső felére szereltek.

Kivitele lehet rugós, vagy műanyag gyöngysor segítségével mozgatható.

Anyaga impregnált, lehet fényáteresztő vagy fényzáró, illetve mintás.

RolettaSzerelése történhet ablakra, falsíkra, mennyezetre egyaránt. Védelmet nyújt a kíváncsi szemektől, óv a tűző naptól, megvédi bútorait, szőnyegét, parkettáját a káros sugaraktól, lakóterét, irodáját a nyári felmelegedéstől. Télen hőszigetelő hatása is van.

Roletta képgaléria »

 

Termékeink között szerepel még reluxa, redőny, szalagfüggöny.

 

A tetőtér árnyékolója: a roletta

A tetőtér árnyékolója: a rolettaA roletta sokoldalú árnyékoló, amit még olyan terekben is sikerrel lehet alkalmazni, mint amilyen a tetőtér. A roletta könnyű súlya alkalmassá teszi ezt az árnyékolót arra, hogy ferde síkban is fel lehessen erősíteni. Ellentétben például egy nehéz redőnnyel, vagy egy lenge függönnyel, a roletta a helyén marad, de nem jelent plusz súlyt, könnyedén mozgatható.

Amilyen súlytalannak tűnik, olyan hatékony. Megvédi még a tetőteret is a túlmelegedéstől, felfogja a napsugarakat, ha arra van szükség. Egy olyan magasan fekvő hely, mint amilyen a tetőtér, különösen ki van téve a napfénynek, a világosságnak és a melegnek is. Nem utolsó sorban a roletta nagyszerű lakberendezési elem is, mert az egybefüggő felülete szín szerint is megválasztható úgy, hogy a berendezéssel harmonizáljon.

Ha modern rolettákat keres otthonába, és meghatározott méretű árnyékolóra van szüksége, keressen meg minket bizalommal! Cégünk termékei között Ön is meg fogja találni az otthona számára ideális árnyékolót. Tájékozódjon a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!