Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Műanyag nyílászáró

Műanyag nyílászárót szeretne? Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Keressen fel minket bátran!

Cégünk a EU szabványos, német VEKA Softline 76MD profillal dolgozik, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

6 légkamrás rendszer, lekerekített szélekkel, kiemelkedő hőszigetelő, statikai, és esztétikai jellemzőkkel. A szürke időjárás-álló tömítés és a keskeny, de erős profilok szép megjelenést, és a lehető legtöbb fényt biztosítják a belső térben.

Nyílászáróinkra az általunk szerelt árnyékolók, redőnyök, reluxák, szúnyoghálók tökéletesen illeszkednek.

Vállaljuk régi ablakok, ajtók cseréjét kibontással, beépítéssel, vakolat gipszkartonnal történő helyreállításával. Akár a régi ablaktokba szerelve, pontos méretre gyártva, a legkevesebb felfordulással, porral, 1-2 óra alatt.

Műanyag nyílászáró képgaléria »

Átfutási idő a megrendeléstől számítva 6-8 hét.

Nyílászáróinkra 5 év jótállást vállalunk.

Bejárati ajtók

Egyszárnyú bejárati ajtók 250 000Ft -380 000Ft-ig.

Kétszárnyú, és extra üveges ajtók: egyedi árajánlat szerint.

S-line ajtópanel, díszüveg katalógus 1 »

S-line ajtópanel, díszüveg katalógus 2 »

Door Panels, Ajtópanelek, Díszüvegek »

 

 

 

Műanyag nyílászárók német minőségben

műanyag nyílászárókA műanyag nyílászárók szépek, tartósak is lehetnek egyszerre. Nem kell csak azért kompromisszumot kötni egyik tulajdonsággal kapcsolatban sem, mert a nyílászáró nem a legdrágább kategóriába tartozik vagy a legerősebb alapanyagból készül. Tény, hogy a műanyag sokféle színben, árnyalatban készülhet, esztétikus felülettel teheti szebbé az ingatlant kívül is és belül is. Ez nem az egyetlen előnye ennek az anyagnak, ugyanis a megfelelő konstrukcióban és alkatrészekkel nagyon megbízható is lesz. Egy megbízható nyílászáró, ablak, ajtó időjárásálló, színtartó, nem engedi be a huzatot, hőszigetel és hangszigetel is egyszerre.

Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók hat légkamrával, minőségi profilokkal, időjárásálló tömítésekkel, valamint német minőségben készülnek. Rendeljen méretre gyártott nyílászárót beszereléssel és hamarosan már vadonatúj, tökéletesen működő ablakokkal teheti még komfortosabbá az otthonát!

A műanyag nyílászárókhoz kérjen tőlünk árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

A műanyag nyílászárók előnyeiről röviden

műanyag nyílászáróNapjainkban rengeteget lehet hallani arról, hogy otthonunk hőszigetelésében milyen fontos szerepet játszanak a nyílászárók. A régi ablakok már nem feltétlen zárnak olyan jól, ezért ezeket érdemes lecserélni modernebb, műanyag nyílászárókra. Nézzük, mi mindent érdemes tudni ezekről a termékekről!

A műanyag nyílászárók legfőbb előnye a kiváló hőszigetelési tulajdonságuk, aminek köszönhetően sokat spórolhatunk télen a fűtésen, nyáron pedig a hűtésen. A korszerű ablakok segítenek az energiafogyasztás csökkentésében, ugyanakkor hatékonyan szűrik a zajt is, így otthonunk csendesebbé is válik. A műanyag nyílászárók nem vetemednek, hosszú az élettartamuk, nem igényelnek különösebb ápolást és néhány mozdulattal tisztává varázsolhatóak. Érdemes őket egy hatékony árnyékolóval kombinálni a még jobb hőszigetelés érdekében.

Amennyiben kérdése lenne, illetve szeretne árajánlatot kérni műanyag nyílászáróinkra, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről termékeinkkel és a rendelés menetével kapcsolatban.

Műanyag nyílászárók német színvonalon!

műanyag nyílászárókAblakcserét tervez és ehhez új nyílászárókra van szüksége? Ezek beszerzése komoly döntés, amit meg kell fontolni, hiszen az új ablakokat akár már a következő generáció is használni fogja. Mint mindenki, bizonyára Ön is hosszú távon tervez velük.

Szíves figyelmébe ajánljuk az általunk forgalmazott műanyag nyílászárókat, amiket a régi, öreg vagy sérült ablakok helyett be is szerelünk! Cégünk kizárólag a megbízható német minőséget nyújtó Veka cég műanyag nyílászáróit forgalmazza. Ezek az első osztályú ablakok eleget tesznek minden olyan elvárásnak, ami a korszerű termékeket meghatározza. Kialakításuk a nagyobb biztonságot szolgálja, valamint a kiváló hőszigetelésű képességükkel az energiatakarékos használatot is képesek megvalósítani. Ilyen tulajdonság a hat légkamrás rendszer, az időjárásálló tömítés és az erős profilok.

Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és rendeljen műanyag nyílászárókat, illetve ablakcserét tőlünk!