Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Redőnykapu

Garázskapu csere? Válassza a redőnykapukat!

Bizonyos helyeken igencsak elöregedett garázskapukkal lehet találkozni. Ezek már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul még a garázs összképét is jelentős mértékben rombolják, ezért szükséges mihamarabb lecserélni az elöregedett garázskapukat. Manapság óriási kínálat áll rendelkezésre a garázskapukból, többféle megoldás közül válogathatnak az emberek, akik között sokan kifejezetten időtálló terméket keresnek. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, ajánljuk figyelmébe a redőnykapukat!

A redőnykapuk óriási népszerűségnek örvendenek a garázskapukkal kapcsolatban, nem véletlenül, mert százszázalékban megfelelnek a kor követelményeinek. Masszívak, strapabírók, így hosszú éveken át képesek gondoskodni a gépjárművek, kerti szerszámok, egyéb értékek védelméről. Helytakarékosak, ennek köszönhetően jelentős hely szabadulhat fel a jövőben a garázsban. A redőnykapuk igényes kinézetükkel a garázs ízléses összképéhez is hozzájárulnak.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen váltana redőnykapura, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!  

 

Hatékony autóvédelem redőnykapuval

Teljesen természetes, hogy akinek van autója, az minden megtesz annak érdekében, hogy megóvja a lopástól. Persze százszázalékos biztonság nincs, de néhány jó döntéssel hatékonyabbá varázsolhatjuk a védelmet. Ezeknek csak az egyike a megbízható riasztó, mert legalább ugyanolyan fontos a redőnykapu szerepe is a garázson.

Ha saját garázzsal rendelkezik valaki, ott a redőnykapu jelenti az elsődleges védelmet. Egyrészt el is takarja a járművet a kíváncsi szemek elől, így senki sem lehet benne biztos, hogy „megéri” betörni, másrészt pedig egy nehezen áthatolható fizikai védelmet biztosít. A redőnykaput csak nagy zaj kíséretében és hosszú idő alatt lehet átvágni, amit a bűnözők általában nem kockáztatnak meg, hanem inkább könnyebb zsákmány után néznek. Az általunk kínált termékek könnyen kezelhetőek, és kedvező áron elérhetőek.

Szeretné hatékonyan megvédeni az autóját? Szereltesse fel a garázsát redőnykapuval, és akadályozza meg a lopást a lehető legegyszerűbben! Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Kevés a hely garázsban? Redőnykapuval jelentős területet nyerhet!

redőnykapuEgy garázs általában nem nagy helyiség, azonban egyes esetekben olyan kis alapterülettel rendelkezik, hogy okos megoldásra van szükség ahhoz, hogy a rendelkezésre álló teret tökéletesen ki lehessen használni. Sokszor a legnagyobb akadályt a garázskapu okozza, hiszen jelentős négyzetmétereket foglal le, ezért először ehelyett kell más megoldást találni. Ha Önnek is a garázskapu okozza a legfőbb problémát a terület kihasználást illetően, váltson redőnykapura!

A redőnykapuknak már a nevükből lehet következtetni a helytakarékosságukra, ugyanis ezek a kapuk ugyanazon az elven működnek, mint a mindenki számára ismeretes sötétítők. A redőnykapuk ugyanolyan hatékony védelmet biztosítanak, mint a garázskapuk, a különbség köztük csak annyi, hogy előbbiek nem vesznek el hasznos területeket a garázsból. Ha a redőnykapu mellett dönt, végre nem kell szűkösen lennie a helyiségben.

Tapasztalja meg Ön is a redőnykapuk előnyeit! A beépítéshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

RedőnykapuMűködése megegyezik a motoros redőnyével, annál azonban sokkal vastagabb.

Készülhet: 45 mm, 55 mm vagy 77 mm szélességű, hőszigetelő habbal töltött, alumínium redőnyprofilból. Általában motoros kivitelben szereljük, melyek működtetése lehet távirányítós vagy kapcsolós.

Redőnykapu

 

Redőnykapu képgaléria »

RedőnykapuEz a típus akár 6 m fesztávra is használható.

Az általunk szerelt termékeket megbízható, bevált motorral és elektronikával szereljük 5 év garanciával.

Ajánljuk távirányítóval, falra szerelt kapcsolóval.