Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Redőny

A redőny a külső árnyékolók legkedveltebb és legtöbb előnnyel bíró fajtája.

Redőny

Véd a tűző naptól, esőtől, télen a hidegtől, széltől, sőt még a betörők dolgát is nagy mértékben megnehezíti.

Redőnyök fajtái: külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos redőny.

Redőny anyaga lehet: alumínium, műanyag.

Külső tokos és vakolható tokos redőnyöket a tokba integrált rolós szúnyoghálóval is szerelünk.
Alumínium redőnyöket motoros, távirányítós változatban is készítünk.

Redőnyt szeretne? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk, ha minőségi redőnyre van szüksége!

 
Ajánlatkérés
 

Műanyag redőny? Vagy inkább alumínium? Segítünk!

Műanyag redőnyökalumínium redőnyök megfizethető áron, megbízható cégtől rendelhetőek! Keressen minket bizalommal az ideális árnyékolóért Ön is!

Az árnyékolók fontossága vitathatatlan, hiszen nem csak nyáron, hanem télen is segítenek komfortos hőmérsékleten tartani az ingatlanokat. A legnépszerűbbek mostanában a redőnyök, azonban a válasz nem olyan egyszerű, arra a kérdésre, hogy alumínium vagy műanyag redőnyt érdemes-e vásárolni.

Először is leszögeznénk, hogy egyik sem rossz választás. A műanyag változat is tartós, ugyanakkor az alumínium redőny előnye a rendkívüli strapabíróságából, időjárásállóságából ered. Van különbség ugyanakkor a színeket tekintve, míg az alumínium változatból nagy színválasztékot tudunk biztosítani, addig a műanyagból csak fehéret készítünk. Szintén fontos megemlíteni, hogy az alumínium redőny motorizálható, a műanyag viszont nem. Mindezekből következik, hogy árban is van eltérés, ezért aki szeretné minél kisebb kiadással megúszni az árnyékolók beszerzését, annak inkább a műanyag redőnyöket ajánljuk.

Bármelyik mellett is teszi le a voksát, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogja megbánni, hiszen a redőny egy számtalan előnnyel rendelkező árnyékoló. Forduljon bizalommal cégünkhöz, és kérje ajánlatunkat mindkét típusra, hogy a legjobb döntést hozhassa!

Műanyag redőnyök, alumínium redőnyök

Ajánlatkérés
 

A szalagfüggöny szerelés legyen a mi feladatunk!

Szalagfüggöny szerelést is végzünk az ügyfeleinknek! Az új beltéri árnyékoló hamarabb elkészül az ablakaira, mint gondolná!

A szalagfüggönyt akkor érdemes árnyékolónak választani, ha az egyszerű, de jól kihasználható belső árnyékolók nyerték el a tetszését. A szalagfüggöny árak kedvezőek ahhoz, hogy a költségek se jelentsenek senkinek sem akadályt, amikor a saját ízlése és preferenciái alapján választ árnyékolót.

szalagfüggöny szerelés is beletartozik a szolgáltatásaink körébe, így az értékesítés mellett a telepítésben is közreműködünk. A vásárlónak el kell döntenie, hogy mekkora szalagfüggönyre, hány darab árnyékolóra van szüksége, azokat milyen méretben szeretné megrendelni. A szalagfüggöny szerkezete, mozgatásának módja is eldöntendő kérdés. Ezek után kiszállítjuk és felszereljük szalagfüggönyeit mennyezetre vagy falsíkra is!

szalagfüggöny szerelést rutinos, profi szakemberek végzik el, ennek köszönhetően a vásárlók a megrendelést követően nem sokkal már használni is tudják az új árnyékolókat.

Szalagfüggöny szerelés

Alumínium redőny, a hosszú távú megoldás! 

Alumínium redőny szerelés, kedvező feltételekkel, profikkal. Válassza az időtálló megoldást, tapasztalja meg az alumínium árnyékoló előnyeit!

A redőnyök kiválasztásakor sokaknak fontos, hogy időtálló, valóban megbízható árnyékolókat találjanak. Rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt is felemészthet a redőnyök gyakori javíttatása, érthető, hogy az emberek inkább elkerülnék ezt a kellemetlenséget. Amennyiben Önnek is egy igazán minőségi alternatívára lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe az alumínium redőnyöket!

Az alumínium árnyékolók maximálisan megfelelnek az elvárásoknak. A redőnyök hosszú távú megoldást kínálnak az emberek számára, strapabírók, esetükben a szélsőséges időjárás sem eredményezhet problémákat. Nem deformálódnak az idő előrehaladtával, éveken át megőrzik hibátlan kinézetüket, szerkezetüket. Lehetőség van a motorizálásukra is, így még a használatuk is kényelmesebbé válhat.

Tapasztalja meg Ön is az árnyékolók előnyeit, és bízza ránk a szerelést! Ha kérdezne az alumínium redőny árakról, szolgáltatásunkról, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Alumínium redőny szerelés
Ajánlatkérés
 

Motoros redőny szerelés szakszerűen

motoros redőny szerelés hatékonyan történik, ha hozzánk fordul segítségért. Az árnyékolók gyorsan a helyükre kerülnek, és sokáig fogják szolgálni!

Keresse csapatunkat redőny gyártásért, illetve szerelésért, és hamarosan biztonságosan rögzített, pontosan beállított és megbízhatóan működő árnyékolókat tud használni!

A redőnyök motor nélküli és motoros változatban is szakszerű szerelést igényelnek, ám az utóbbi megoldás lényegesen egyszerűbbé teszi az árnyékolók használatát. Ha ránk bízza a motoros redőny szerelést, szakembereink legyártják és a helyükre szerelik az új árnyékolókat, mégpedig megfizethető áron. Ez azonban még nem minden, hiszen abban az esetben is fordulhat hozzánk, ha a régi alumínium redőnyöket szeretné korszerűsíteni, ezeket ugyanis át tudjuk alakítani motoros működésűre, így akár internetről vezérelhető árnyékolói is lehetnek.

Motoros redőny szerelésért nem kell messzire mennie, csak lépjen kapcsolatba csapatunkkal, és az egyeztetett időpontban megérkezik az egyik kollégánk Önhöz! A szolgáltatás részleteiről és lehetőségeiről elérhetőségeink bármelyikén szívesen nyújtunk felvilágosítást, forduljon hozzánk bizalommal!

motoros redőny szerelés

A motoros redőny, vagyis a tökéletes árnyékoló okosotthonhoz

Motoros redőnyök kedvező áron, magas minőségben, megbízható cégtől, okosotthonkba is. Keressen minket bizalommal az ideális árnyékolóeszközért! 

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy amit csak lehet, automatizálnak a lakásukban, vagyis okosotthont alakítanak ki. Ennek fontos része az árnyékolók kényelmes kezelhetősége. Ha Ön is ilyet tervez, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk vállalja a motoros redőnyök szerelését

A motoros redőnyök kezelése rendkívül egyszerű. Távirányítóval működtethetőek, így fel sem kell állni ahhoz, hogy leengedjük őket vagy, hogy beengedjük a napfényt. A motoros redőnyök megfelelnek a legmodernebb igényeknek is, ajánljuk őket bárkinek, aki olyan árnyékolót szeretne, ami hatékonyan hőszigeteli az ablakokat és egy mozdulattal lehet vele beállítani a bejutó fény mennyiségét. 

Amennyiben Ön is távirányítóval kezelhető redőnyt szeretne, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén!  Motoros redőnyök

Ajánlatkérés
 

Redőny telepítés és redőny javítás megfizethető áron!

Redőnyök telepítését és redőnyök javítását vállaljuk rövid határidővel, kedvező áron, megbízható szakemberekkel – forduljon hozzánk bizalommal Ön is! 

redőnyök napjainkban a legnépszerűbb árnyékolók, hiszen a számtalan előnyös tulajdonságuk miatt egyre többen döntenek mellettük. Remekül szabályozhatjuk velük a bejutó fény mennyiségét, jól hőszigetelnek, mutatósak, ugyanakkor az áruk is megfizethető – kell ennél jobb? 

Cégünk régóta foglalkozik redőnyökkel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk az árnyékolókkal kapcsolatban. Vállaljuk külső tokos redőnyök, valamint vakolható tokos redőnyök telepítését, méghozzá rövid időn belül, kedvező áron. Ügyfeleink ráadásul a későbbiekben is számíthatnak ránk, hiszen a másik fő szolgáltatásunk a redőny javítás: ha gond adódik az árnyékolóval, mi amilyen gyorsan csak tudjuk, orvosoljuk azt. 

Amennyiben kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban vagy felmérésre szeretne időpontot egyeztetni, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Redőnyök telepítése és redőnyök javítása

A redőnyök ára hosszú távon megtérül!

Redőnyök műanyagból és alumíniumból, kiváló minőségben, megfizethető áron – döntsön mellettük, ha javítani szeretne otthona hőszigeteltségén! 

Sokan nem is gondolnak bele, de az árnyékolók sok mindent befolyásolnak otthonunkban. Nem csak a bejutó fény mennyiségének szabályozásában van fontos szerepük, hanem a kellemes belső hőmérséklet megtartásában is. Ebben az élen járnak a redőnyök, amik a népszerűségüket főként a nagyon jó hőszigetelési képességüknek köszönhetik.

redőnyökkel sokat javíthatunk otthonunk hőszigetelésén, amit a zord téli napokon és a nyári hőségben egyaránt kihasználhatunk. Az árnyékolók egész évben segítenek a kellemes belső hőmérséklet megőrzésében, ezért használatukkal sokat spórolhatunk a fűtési költségeken, illetve a klímahasználatot is csökkenthetjük.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy Ön is az egyik legnépszerűbb árnyékolóval szereli fel otthonát, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak minden redőnyökkel kapcsolatos kérdésére! 

redőnyök

Ajánlatkérés
 

Redőnyök vagy függönyök? Nem kell választania!

A redőnyöket nem helyettesítheti egy függöny, de nagyszerűen ki tudja egészíteni azokat! A redőny és a függöny két különböző típusba tartozó árnyékoló, hiszen az egyik belső, a másik pedig külső kiegészítője egy ingatlannak. Habár mindkettő más súlycsoportba tartozik és különböző előnyökkel rendelkezik, ez nem jelenti azt, hogy választani kellene közülük.

redőnyök erősek, megbízhatóak, kiválóan szigetelnek és a sötétítésben is utánozhatatlanok. A függönyök viszont dekoratív lakástextilek, amikkel lágyan lehet a szobák fényviszonyait alakítani. A redőnyök a függönyökkel együtt minden szempontból sokoldalú árnyékolók, amiket nem éri meg megspórolni a nyílászárókról.

redőnyökből minőségi modelleket tud tőlünk vásárolni, de a későbbiekben ránk bízhatja azok javítását is. Egyedi igényekre szabott árnyékolókat is tudunk biztosítani az ügyfeleinknek. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapon megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen bővebb felvilágosítást termékeinkről és szolgáltatásainkról!

redőnyök

Redőnyök alumíniumból: nincs csalódás, csak megbízható árnyékoló!

redőnyökkel a zavaró fény és a hideg is jól kizárható a szobákból, arról nem is beszélve, hogy jó szolgálatot tesznek a kíváncsiskodó tekintetek ellen is. Felmerül a kérdés, hogy minden redőny ugyanazt tudja-e, vagyis melyik típus teljesít jobban?

Tény, hogy van különbség a redőnyök között. Az alumíniumból készült árnyékolók jobb minőségű, és tartósabb redőnyöket jelentenek, hiszen a műanyaghoz vagy a fához képest erősebbek, ellenállóbbak. Érdemes ezt az alapanyagot választani, ha valóban ki szeretne küszöbölni minden kockázatot. Azt természetesen figyelembe kell venni, hogy egy alumínium redőny árban magasabb kategóriát képvisel, mint egy műanyag, de ezen az áron hosszabb élettartamot, nagyobb megbízhatóságot, és színválasztékot is kapnak megrendelőink.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben mostanában új árnyékoló vásárlását tervezi, mert nálunk jó árakat és személyre szabott megoldásokat talál! Típusban, színben, anyagban és árban is széles választékkal rendelkezünk. A megadott elérhetőségeinken tájékozódjon a részletekről!

redőnyök

Ajánlatkérés
 

Redőny az Ön nyílászárójához tervezve!

Az olyan kültéri árnyékoló, mint amilyen a redőny is, egyszerűen megvásárolható. Számos üzlet kínál már készen kapható árnyékolókat, amiket csak meg kell rendelni és beszereltetni. Azonban nem minden nyílászáró egyforma, ahogyan nem minden vásárló ízlése vagy igénye sem ugyanolyan. Természetesen a megrendelésre készített redőny az egyedi igényekre is megoldást jelent.

Forduljon a cégünkhöz bizalommal, amennyiben redőnyöket szeretne vásárolni, de nem talál olyat, ami a kínálatban szerepel vagy pedig már eleve határozott elképzelései vannak arról, hogy az utolsó részletig milyen legyen az új kültéri árnyékolója! A redőny lehet motoros, távirányítós, vagy hagyományosan hevederrel mozgatható. Többféle alapanyagból rendelhető, méretre gyártott, de akár színes lamellákból is készülhet.

Lépjen kapcsolatba csapatunkkal, amennyiben a redőnyeit nem készen szeretné vásárolni, hanem azt tervezi, hogy egyedi megrendelést tesz! A honlapunkon fel vannak tüntetve az elérhetőségeink, amiken személyre szabott árajánlatot tud kérni!

 

A redőnyök, vagyis az árnyékolástechnika királyai

Modern világunk egyik nagy előnye, hogy hatalmas választék létezik szinte mindenből. Elég csak belegondolni abba, hogy régen mekkora volt a választék az elektronikai cikkekből, ma pedig már roskadoznak a polcok a különféle háztartási gépektől, illetve szórakoztató termékekből. Ugyanígy van ez az árnyékolástechnika terén is. Régen a legnépszerűbb a zsalugáter és a reluxa volt, aztán megjelentek a redőnyök és egyenesen az árnyékolástechnikai eszközök királyaivá váltak. 

redőnyök sok szempontból előnyösek, nem véletlenül részesítik őket előnyben a világ minden táján. Jól szabályozható velük a helyiségbe bejutó fény mennyisége, de nagyszerű a hő- és hangszigetelési képességük is. A redőnyökkel sokkal komfortosabbá varázsolható az ingatlan, és nem utolsó sorban költségtakarékosabbá is.

Ha Ön is egy praktikus, minden szempontból kiváló árnyékolót keres, döntsön a redőnyök mellett! Bővebb információért keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítünk minden árnyékolástechnikai probléma megoldásában!

Műanyag redőnyeit és szerelésüket bízza korrekt csapatra!

Amennyiben Ön redőnyöket használ az ablakain, a legjobb helyen jár, mert a műanyag redőny és szerelése a mi asztalunk. Bízza ránk a műanyag redőnyét és szerelését, mert nem fog csalódni abban, amit kap a pénzéért és a bizalmáért cserébe!

A csapatunk mindig felelősségteljesen jár el a redőnyök javításakor és minden tekintetben az ügyfeleket tartja szem előtt. Adja a mi kezünkbe a műanyag redőnyeit és szerelésüket, ha szeretné, hogy minél hamarabb újra az eredeti állapotukban tudja használni őket!

A redőnyszerelést korrekt áron végezzük, pontosan, a megbeszélt időben érkezünk, nem dolgozunk rejtett költségekkel és nem hagyunk magunk után felfordulást. Természetesen nem csak műanyag, hanem alumínium redőnyök szerelését is ránk bízhatja, valamint motoros szerkezetek javítását is vállaljuk.

Keressen minket tehát a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén, ha a javításra szoruló redőnyeit szeretné jó kezekben tudni!

 
Ajánlatkérés
 

Redőnyök akár színesben is: Rendeljen árnyékolót igényei szerint!

Az árnyékolástechnika legismertebb képviselői közé tartozik a redőny. A redőny amilyen egyszerű, olyan hatékony is. A legtöbb ablakon ilyen árnyékoló van és az is jellemző, hogy ugyanazokban a színekben, egyszerű fehérben vagy bézsben készül.

Nem kell az Ön redőnyeinek is ugyanolyanoknak lenniük, akkor pláne nem, ha Önnek más elképzelései vannak, ugyanis lehetőség van arra is, hogy az átlagostól eltérő színárnyalatban készüljön el a redőny. Milyen lehetőségeket kínálunk érdeklődőinknek?

Míg műanyag redőnyeink fehérek, addig alumínium redőnylécből 12 szín, valamint 5 famintás változat érhető el, ezen felül ezek kerete bármilyen színűre színterezhető.

Természetesen egy színes redőny valamivel több pénzbe kerül, mint a standard modellek, de megéri, ha az ingatlan kinézetét egyedibbé és különlegesebbé tudja tenni. Amennyiben ezzel Ön is egyetért, rendeljen tőlünk olyan árnyékolókat, amik gyönyörűen kiegészítik az otthonát!

Lépjen velünk kapcsolatba telefonon keresztül, és kérjen egyedi árajánlatot a konkrét színben megrendelt redőnyre! Hamarosan már büszkén használhatja új árnyékolóit!

 

Műanyag redőny javítása akár már néhány órán belül!

Gyakran előfordul, ha valami elromlik a lakásban, csak halogatjuk a javíttatását, cseréjét. Ez nem jó taktika, hiszen minél tovább húzzuk, annál később lesz kész és annál nehezebb lesz rászánni magunkat. Arról nem is beszélve, hogy addig is nélkülöznünk kell a meghibásodott tárgy használatát.

A redőnyök is meg tudnak hibásodni, ne mivel árnyékolókról van szó, nem lehet őket nélkülözni a végtelenségig. Ön se tegye, hanem hívjon inkább szakembert műanyag redőny szereléshez is!

műanyag redőny szerelése akár már aznap meg fog történni, amikor hív minket, és hosszas várakozás helyett eredményeket lát majd. Akinek leszakadt, eltört, megakadt vagy más módon ment tönkre a redőnye, annak a műanyag redőny szereléssel rövid időn belül biztosítjuk, hogy az árnyékolóit ismét használni tudja, és ne kelljen félmegoldásokkal beérnie.

Ha Önnek számít a gyorsaság és a hatékonyság is a szakértelem és a megfizethető árak mellett, akkor ne habozzon felhívni minket a honlapon megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A redőnygyártással nem érdemes tovább várni!

Lassan itt a tavasz, és már biztosan nem kell sokat várnunk arra sem, hogy újra nyári meleg legyen az idő. Otthonunk túlmelegedése ellen szerencsére ma már sokféleképpen védekezhetünk: vásárolhatunk ventilátort, beszereltethetünk egy klímát, de dönthetünk a redőnygyártás mellett is, aminek köszönhetően egy olyan árnyékolónk lesz, ami a forróság ellen is hatékonyan véd majd.

redőnygyártással nem csak egy egyszerű árnyékolót kapunk. A redőny kiváló hőszigetelő, ráadásul, mivel az esetek többségében fehér, vissza is veri a tűző napsugarakat. Így nem hagyja a lakást olyan gyorsan felmelegedni, és segít egyszerűen védekezni a zavaró forróság ellen, ráadásul úgy, hogy nem szükséges hozzá áramfogyasztás, mint a klímához. A redőnygyártással kapcsolatban nem érdemes sokáig habozni, ha valaki már felkészülten szeretné várni a meleg időt, akkor célszerű mielőbb elindítani a folyamatot. 

Ha redőnygyártáshoz keres megbízható céget, forduljon hozzánk bátran Ön is! A megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk bővebb információért.

 

A téli energiamegtakarítás és a komfortosabb otthon eszköze: műanyag redőny 

A tél bizony gyakran nagyon hideg tud lenni, ami ellen elsősorban fűtéssel tudunk védekezni, de néhány okos döntés segítségével még tovább tudjuk fokozni az otthonunk vagy más ingatlan komfortjának szintjét. A műanyag redőny szintén azok közé a kiegészítők közé tartozik, amik nélkül egy kevésbé komfortos, hidegebb lakásban kellene megvárnunk a tél végét.

A műanyag redőny  tehát nem csupán árnyékolónak kiváló, de szigetelésre is tökéletes. Tény, hogy az ablakokon keresztül jelentős hőveszteség történik, különösen akkor, ha maguk az ablakok is elégtelen szigeteléssel rendelkeznek. Azonban egy leengedett műanyag redőny a hőveszteséget akár a harmadára is csökkentheti. Maradnia kell az ablaküveg és a redőny között legalább 40 mm nagyságú résnek. Ebben a résben aztán légréteg keletkezik, ami pedig képes megtartani a hőt. Még napnyugta előtt le kell ereszteni mindet, hiszen később már lehűl a levegő, a fűtési energia pedig gyorsan távozik az üvegen keresztül.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha műanyag redőnyök vásárlását fontolgatja!

Az alumínium redőny előnyei

 
Amikor valaki elhatározza, hogy szeretné redőnnyel felszerelni otthonát, biztosan felmerül a kérdés, hogy a műanyag vagy az alumínium redőnyöket érdemes-e választani. Minkét típusnak megvan a maga előnye, ám az alumínium redőny az alapanyagából adódóan valamivel drágább. Nézzük, miért érdemes mégis megfontolni, hogy ezt válasszuk!

Az árnyékolók mindig nagy szerepet játszanak a lakás hűvösen tartásában nyáron, illetve abban, hogy télen ne szökjön ki a meleg otthonunkból. Az alumínium redőny kiváló hő- és hangszigetelő képességgel rendelkezik, így a lakást kellemesebb hőmérsékletűvé és csendesebbé is varázsolja. Másik nagy előnye a strapabíróság és a hosszú élettartam. Ez egyrészt betörésvédelmi szempontból is nagyon jó, másrészt kevésbé sérülékeny például viharos időben is. Az alumínium redőny hosszú éveken át képes szolgálni tulajdonosát.

Amennyiben Ön is az alumínium redőny mellett döntött, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje ajánlatunkat! Ha kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

A redőnyök előnyei

 

A redőnyök elsődleges feladata a beeső fény mennyiségének szabályozása. Emellett természetesen az sem elhanyagolható tény, hogy a redőnyök korszerű változatai a helyiség hőmérsékletét is jelentősen befolyásolják.

Leeresztett állapotukban, nyáron érzékelhetően csökkentik a helyiség hőmérsékletét, és a redőny lamellái között lévő nyílások még a légcserét is kitűnően biztosítják. Télen, a teljesen leeresztett felületű redőny pedig jelentősen gátolja a belső tér hőleadását. Ennek mértéke természetesen jelentősen függ a redőny szerkezetétől és alapanyagától.

A mai korszerű redőnyök többnyire több cellás műanyag lamellákból, illetve kétrétegű alumínium profilanyagból készülnek. A műanyag redőnyök ugyan nagyon közkedveltek, ám hosszú távon az alumíniumból készült társaik az előnyösebbek, mivel élettartamuk akár több évtized is lehet.

Ha Ön is korszerű és gazdaságos árnyékolási megoldást keres, bátran keresse fel szakembereinket, és válassza ki az Önnek megfelelő redőnyt! Tapasztalt, profi csapatunk készséggel segít Önnek mindenben!

Képgalériánkban megtekintheti redőny referencia képeinket!

Redőny

Milyen típusai vannak a redőnyöknek?

A redőny, mint az árnyékolástechnikai eszközözök egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb változata, ma már sokféle típusban, különféle anyagokból, és más-más működési elvvel léteznek. A megfelelő választás rajtunk múlik.

A lamellák anyagának szempontjából a redőnyök két fő típusa az alumínium és a műanyag. Árnyékolás tekintetében mind a kettő tökéletesen megfelelő. Bizonyos tekintetben az alumínium redőny jobban bírja a nagy igénybevételt, strapabíróbbnak mondható. Árban az alumínium redőny kicsit magasabb, de ez pont az előbbi előnyének tudható be. Hőszigetelésben sem számottevően magas különbség: az alumínium jobbnak mondható. A műanyag redőny kedvező árfekvésű, emellett megjelenése tökéletesen igényeinkre szabható.

A működési elvet tekintve a redőny lehet befelé vagy kifelé tekeredő, a szerkezet működésétől függően. A redőny mérete megegyezhet az ablakéval vagy lehet annál valamivel nagyobb. Attól függően pedig, hogy a feltekert lamellák hol helyezkednek el, lehet külső vagy belső tokos.

A megfelelő redőny kiválasztásának sok szempontja van, amit érdemes figyelembe venni és átgondolni.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és találjuk meg közösen az Ön otthonában ideális megoldást!

Redőny

A vakolható tokos redőny beépítéséhez az ablak fölötti áthidalók elkészítése előtt konzultáció szükséges a megfelelő méret kialakításához.

A külső tokos műanyag redőny igényesebb változata a REDEXTRA redőny.

Az alaptípusú redőnytől a következő tulajdonságokban tér el:

  • Rozsdamentes anyagból készül a tokja (míg az alap típusúnak szinterezett acél lemez).
  • Gumibetét van a sínben, ezért nem zörög, ha fúj a szél (az alap típuséban nincs ilyen).
  • Golyóscsapágyakon forog a henger, amire felgördül a redőnyléc (az egyszerűbb változatéban egy fém csap forog egy lyukban).
  • Rejtett ütközője van, ezért felhúzott állapotban több fényt beenged (az alap típusnál ott van a két kiálló ütköző az alsó redőnylécen).
  • Vékonyabb, de erősebb a lába (sínje). (az alap típusé 4x6cm., a REDEXTRA redőnyé 5.3×2,2cm.vastag falú).
  • Be lehet szerelni gyártáskor a redőnytokba a rolós szúnyoghálót (ami így olcsóbb, és szebb), míg az egyszerűbb típusnál csak kívülről a redőny sínre külön tokba.

A műanyag redőny egész évben hasznos!

Napjainkban rengeteget lehet hallani a klímaváltozásról, szinte a csapból is ez a téma folyik. Ez fontos is, mert az embereket tájékoztatni kell arról, hogy mit tehetnek egyénileg a környezetvédelem érdekében. Annak, aki ebből szeretné kivenni a részét, rengeteg lehetősége van. Ezeknek csak az egyike a keletkező hulladékmennyiség csökkentése, hiszen legalább ugyanilyen fontos, hogy próbáljunk minél kevesebb energiát felhasználni. Ebben van segítségünkre egy hatékony árnyékolóeszköz, például a műanyag redőny.

A műanyag redőnnyel tulajdonképpen egy plusz, jól hőszigetelt réteget kapnak az ablakok, aminek köszönhetően még a legnagyobb forróságban is jelentősen lelassíthatjuk a lakás felmelegedését, csökkentve ezzel a klímahasználat gyakoriságát. A műanyag redőny előnyeit télen is élvezhetjük, mert ekkor a meleg bent tartásában segít, így a fűtésen spórolhatunk vele.

Ha kérdése van a műanyag redőnyökkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy mielőbb elláthassuk otthonát egy hatékony árnyékolóval, amivel csökkentheti otthona energiaigényét!
Ajánlatkérés
 

Miért fontos az árnyékolás?

Több szempontból is érdemes redőnyöket használni, hiszen az ablak megfelelő árnyékolása nagyban hozzájárulhat a szobahőmérséklet szabályozásához. A hőszabályozás ezen természetes, egyszerű és energiatakarékos módja az egyik leghatékonyabb lehetőség.

A legjobb árnyékolási megoldás, az ablaküveg elé, kívülre elhelyezett árnyékolóredőny, napellenző, spaletta, vagy roló. Kevésbé hatékony megoldást jelent a két üveg közé helyezett árnyékoló.

A minőségi árnyékolástechnikai eszközök egyidejűleg több funkciót is betölthetnek. Ezért a megfelelő technikai megoldás kiválasztásához elengedhetetlen az igények pontos megfogalmazása.Ilyen szempont, hogy ha a sötétítés mellett a hőszigetelés is cél, a legjobb eredményt a hagyományos redőnyöktől várhatjuk.

Ha egyidejűleg a szoba hangulatát is fel akarjuk dobni, sötétítőfüggönyt vásárolhatunk. Amikor viszont szabályozott mennyiségű, és irányú fényre van szükségünk, indokolt a reluxa, vagy a szalagfüggöny beszerzése. Természetesen minden megoldásnak vannak előnyei és hátrányai is, ezért fontos már az elején eldönteni, hogy melyik szobában milyen árnyékoló lenne a legjobb megoldás.

Vásároljon nálunk minőségi redőnyöket! Lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Redőny

Alumínium redőnnyel a betörések ellen

Az alumínium redőny nemcsak az ablakunkat védő árnyékolástechnikai megoldás, hanem kiváló fizikai védelem betörés ellen is. A legtöbb betörés ablakokon keresztül történik, azonban redőny felszerelésével ennek esélye jelentősen csökkenhet.

A tolvajok sokszor azért sem kísérlik meg a betörést, mert a redőnytől nem látnak be, nem tudhatják, hogy üres-e a lakás, van-e bent házőrző kutya, illetve vannak-e egyáltalán olyan értékek, amik miatt megéri kockáztatni. Továbbá jelentős kockázatot jelent az alumínium redőnyön való áthatolás: sokáig tart és nagy zajjal jár, ami könnyen felkelti nem csak a szomszédaink figyelmét, hanem a járókelőkét is. Az alumíniumot nem lehet egyszerű eszközökkel átvágni, ez erősebb, speciálisabb szerszámokat igényelne.

Az alumínium redőny egyszeri beruházással hosszú éveken át jelenti majd a magánélet védelmét.

Válassza Ön is az alumínium redőnyt és vele együtt a biztonságot! Fizikai védelem az ablakokra, hogy biztonságban tudhassa családját, amíg távol van otthonától!

Redőny

Árnyékolástechnika télikertek esetében

A természet szépségéhez semmi sem fogható, így nem csoda, hogy az emberek egyre közelebb szeretnék tudni magukhoz, melynek a legjobb módja egy saját kert kialakítása. Azonban vannak növények, melyek nem viselik el a szélsőséges időjárást, így a téli hónapok során fedett helyre kell őket menekíteni. Erre a célra a legoptimálisabb megoldás egy télikert, mely a növények ideális teleltetésén túl számos előnnyel bír.

A télikertek alapvetően fényárban úsznak, ám csakúgy, mint otthonunk többi helyiségénél, itt is fontos a megfelelő árnyékolás kialakítása, hiszen télen is számolni kell napsugárzással, mely egyes növényekre károsan hat. A legköltséghatékonyabb megoldást a redőnyök biztosítják, melyek igen széles kínálatban állnak szolgálatunkra, és árnyékolástechnikában is élen járnak. Míg az alumínium redőnyökkel exkluzívabb hatást érhetünk el, addig a műanyag verziók költséghatékonyabb kivitelben tetszelegnek.

Mindkét verzió esetében találkozhatunk egyedi kialakítással, különleges színekkel és specifikus tulajdonságokkal, ezért érdemes a témában alaposabban tájékozódni, vagy kikérni egy szakember tanácsát.

Ha Önnek is a megfelelő árnyékolásra van szüksége, hogy optimálisan alakíthassa a fényerősséget a télikertben is, forduljon hozzánk bizalommal!
Ajánlatkérés
 
Redőny

 

Tekintse meg további termékeinket: Szalagfüggöny, Reluxa.