Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Szalagfüggöny

SzalagfüggönyFüggőleges impregnált lamellákból álló árnyékolástechnikai berendezés. A lamellák szélessége lehet 127 mm illetve 89 mm. A függöny által beengedett fényt a speciális karnis végén lógó gyöngysorral, illetve zsinórral lehet a kívánt mértékben szabályozni.

Szalagfüggönyt szeretne ablakára? Kérje ingyenes árajánlatunkat!

A lamellák elfordíthatóak, vagy tetszés szerint elhúzhatóak, ezáltal az ablak szabaddá válik.

Szerelése történhet falsíkra és mennyezetre.

Szalagfüggöny képgaléria »

SzalagfüggönyMiért érdemes a szalagfüggönyt választani?

A szalagfüggönyök elsősorban irodai használatban terjedtek el, ám praktikus kivitelüknek köszönhetően bárki otthonában megállják a helyüket. Ha jobban belegondolunk, és utánajárunk, akkor rájövünk, hogy ez az árnyékolástechnikai megoldás több dologban is előnyösebb a hagyományos függönynél.

Cserélje le régi függönyét, és válasszon helyette korszerű szalagfüggönyt! Higgye el, megéri!

Hogy miért?

  • Az ablakon beszűrődő napfény ellen véd, kiváló árnyékoló.
  • Időtálló és bármelyik évszakban jó szolgálatot tesz.
  • Bármekkora felületre választható megfelelő szalagfüggöny.
  • Többféle színben is kapható.
  • Vízszintes és ferde síkra is felszerelhető.
  • A szalagfüggönyt nem kell levenni és kimosni, hiszen portaszító bevonattal van ellátva, tehát hosszú időt kibír takarítás nélkül.

Ne habozzon, rendelje meg tőlünk modern és dekoratív szalagfüggönyét! Keressen fel minket elérhetőségeinken – ha bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Szalagfüggöny

 

Szalagfüggönyt a szépségszalonokba is!

Szalagfüggönyt a szépségszalonokba is! Nagyon sok szépségszalon kirakatszerű kialakítással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rendkívül könnyedén be lehet látni a közterületről a szalon belső tereibe, ami nem túl előnyös, hiszen sem a szakember, sem a vendégek nem kívánnak ily módon a nyilvánosság előtt szerepelni. Ha az Ön szépségszalonja is ilyen kialakítású, akkor a diszkrét takarást rendkívül könnyedén megoldhatja szalagfüggönyökkel!

A szalagfüggönyök ízléses és diszkrét takarást biztosítanak, így többé nem szegeződnek kíváncsi szemek a szalon belső tereire. Rendkívül egyszerű felszerelni a szalagfüggönyöket, így beszerzésük után szinte azonnal használatba is veheti őket, ennek köszönhetően megfelelő körülményekkel várhatja a szépülni vágyó vendégeket szalonjába.

A szalagfüggönyök különböző színekben állnak a vásárlók rendelkezésére, ezáltal pedig a szépségszalon uralkodó színeihez igazíthatja az árnyékolók megvásárlását. Tapasztalja meg Ön is a termékek előnyeit; a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Továbbá termékeink között megtalálhatóak a redőnykapuk és műanyag nyílászárók is!