Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu
Szeretné jól érezni magát az otthonában? A redőnyök hozzájárulnak a komfortérzet növeléséhez, keressen bennünket a szerelésért, javításért!

Sokan úgy gondolják, hogy megvannak redőnyök nélkül is, és elegendő, ha az árnyékolók helyett sötétítőfüggönyöket használnak.

Az igazság az, hogy a redőnyök nagyon sokat javítanak a komfortérzeten, már csak a szigetelőhatásukat tekintve rendkívül pozitív változást lehet tapasztalni. Ilyen képességgel egyetlen sötétítőfüggöny sem rendelkezik.

Megéri a redőny javítást választani

Egyesek azért döntenek a sötétítőfüggönyök mellett, mert az árnyékolókat nem lehet használni, így úgy vélik, hogy képesek pótolni a redőnyöket. Ha az ember szeretné csökkenteni egész évben a fogyasztását, és kellemes hőmérsékletet biztosítana most, a legnagyobb forróságban is, megéri belevágni a szerelésbe vagy a redőny javításba.

redőny ára nagyon hamar megtérülhet, rengeteget segít a fogyasztás csökkentésében.

Ne várjon Ön sem a javíttatással, használja ki a redőny előnyeit, amiktől kellemesebb lesz az otthona! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.