Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

Az ablakok mellett a garázsra is kerülhet redőny. A redőnykapu ugyanazt tudja teljesíteni, mint egy árnyékoló, így a garázs is profitál az előnyeiből.

Vegyük szépen sorba, hogy a redőnykapu, mint a garázs bejáratára szerelt nyílászáró, miért tud nélkülözhetetlen lenni:

  1. A redőnykapu motorizált, tehát egy mozdulattal lefelé vagy felfelé lehet navigálni. Távirányítóval vagy pedig gombnyomással is vezérelhető. Ennek köszönhetően a távolság nem akadály. A garázs mellett állva vagy a kocsiban ülve is nyithatja, zárhatja a garázskaput.
  2. A redőnykapu bármilyen garázson helyet kaphat. A redőnypalást, ami a garázskapu maga, egy tokozatba tekeredik vissza. Csupán ennek a toknak kell a garázsajtón, illetve a garázs plafonján helyet találni, ami nem jelent kihívást. Ha másik típusú garázskapu nem bizonyul ideálisnak, a redőnykaput még mindig választhatja.
  3. A redőnykapu kényelmet, megbízhatóságot, esztétikumot visz a mindennapokba. Amellett, hogy egyszerűen használható, sokáig bírja, mert erős anyagot és egyszerű, de praktikusan működő szerkezetet rejt. A redőnyhöz hasonlóan a redőnykapu is illik minden épülethez, mert egyszínű, a lamelláknak köszönhetően diszkrét csíkozású, letisztult garázskapu.