Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

A redőnykapu a garázs falaival egy síkban mozog, ezért nyugodtan lehet közvetlenül elé állni. Forduljon érte hozzánk, válasszon helytakarékos garázskaput! 

Sokaknak gyűlik meg a bajuk azzal, hogy túl kicsi a garázs, illetve túl rövid az autóbejáró a kaputól. A problémát csak fokozza, ha billenőkapu kerül beépítésre, mert ennek nyitásához mindkét oldalt helyet kell hagyni. Ha Önnek is hasonló gondjai vannak, ismerkedjen meg a redőnykapukkal! 

A redőnykapuk legnagyobb előnye, hogy közvetlenül eléjük is lehet állni, illetve a mögöttük lévő területet is ki lehet használni. A nyílást nem akadályozza az sem, ha az autó orra csupán néhány centire van a kapu síkjától, így a jármű hátulja kevésbé vagy egyáltalán nem lóg ki és nem akadályozza a forgalmat. A redőnykapu a helytakarékosság királya, tökéletes megoldás kisebb garázsokhoz. A könnyű kezelhetőség természetesen maximális biztonsággal párosul. 

Amennyiben szeretne pontos árajánlatot kérni redőnykapura, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére!