Hívjon vagy írjon! Kérje ingyenes árajánlatunkat!

06-20/942-9676
06-23/368-016
info@erdiredony.hu

A motoros napellenző azonnal reagál az időjárásra. A kültéri árnyékoló automatikája tudja biztosítani azt, hogy a szerkezet sokáig megőrizze az eredeti állapotát. Rendeljen belőle tőlünk!

Olyan napellenzőt keres, ami szinte már magától működik és Önnek a legkevesebb dolga van vele? Ebben az esetben Ön a motoros napellenzőt válassza! A motorizált  kiegészítőben olyan szerkezet található, ami minden időjárás jelenséggel szemben reagál. Ennek köszönhetően nem jelent gondot, ha kinyitva hagyta a napellenzőt és elment otthonról. A motorizált modellek nem csak azért nélkülözhetetlenek, mert könnyű velük bánni, ráadásul még egyedül is boldogulnak. A szél és az eső hirtelen bekövetkező időjárás jelenségek is lehetnek, az erejük és a hatásuk nem kedvez a napellenző anyagának és szerkezetének. Az érzékelők időben cselekszenek és védekeznek a sérülések ellen. A motoros napellenző képes önmagát behúzni felhős, szeles, esős időben, amikor nincs rá szükség.

napellenzők dekoratív, könyökkaros és motorizált változatait meg tudja rendelni tőlünk az óriási színárnyalat választékból. Egészítse ki a teraszt vagy az erkélyt egy sokoldalú árnyékolóval a napos időszakok idejére!