Üdvözöljük árnyékolástechnikai weboldalunkon!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Árnyékolástechnika
Télen fázik vagy
Spórolna az energiával?
Sokalja a fűtésszámlát?
Nyáron melege van?
Csípik a szúnyogok?
Árnyékolná teraszát?
Elromlott a redőnye?
Fél a betöréstől?
Régi ablakát kicseréltetné?

 

Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, akkor a legjobb úton halad a megoldás felé!

Válasszon minket, ha redőnyre, szúnyoghálóra, napellenzőre van szüksége!

Korszerű árnyékolástechnika

Otthonunk kialakítása során számtalan modern és praktikus lehetőség kínálkozik, melyeknek köszönhetően esztétikus, kényelmes és funkcionálisan minden tekintetben megfelelő környezetet alakíthatunk ki. Napjainkban az árnyékolástechnikai megoldások alkalmazása otthonunkban, kül- és beltéren egyaránt meghatározó szerepet tölt be a gazdaságosan működtethető, biztonságos és kellemes környezet megteremtése során.

A modern árnyékolástechnikai megoldások, valamint a minőségi műanyag nyílászárók típustól függően különféle szempontokból kínálnak előnyös választást a tulajdonosok számára:

  • Költséghatékony energiafelhasználás: A jó minőségű és jól szigetelő nyílászárók és árnyékolók segítenek optimalizálni a közüzemi kiadásokat, például fűtési vagy áramfogyasztási költségek, stb.
  • Védelmi funkciók: A kíváncsi, illetéktelen tekintetek elől elrejtik értékeinket, továbbá a minőségi kialakításnak köszönhetően a biztonságtechnikai berendezéseket kiválóan kiegészíti egy-egy redőny.
  • Esztétikai védelem: Megóvják otthonunkat a káros UV sugaraktól, ezáltal például a textíliákat a fakulástól, minőségvesztéstől.
  • Kényelem: A kül- és beltéri árnyékolók kellemes környezetet biztosítanak az év minden szakaszában.

Válasszon minőségi kül- és beltéri árnyékolástechnikai elemeket otthonába és tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért és szaktanácsadásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Készüljön a jó időre!

Hamarosan végleg vége az éjszakai fagyoknak, a zúzmarának híre sincs már, viszont itt a friss tavasz, és a jó idő nemcsak a meleg napsugarakat hozza el, de a természet, és lakói is felélednek. A bogaraknak, rovaroknak nem lehet megparancsolni, hogy maradjanak a saját területükön, de meg lehet akadályozni, hogy bejussanak az otthonába.

Védekezzen praktikus szúnyoghálóval a kellemetlen, repülő rovarok ellen és gondoskodjon a zavartalan mindennapokról éjjel-nappal egyaránt. Szereltessen fel már most szúnyoghálókat, így egy-egy melegebb nap alkalmával nyugodtan szélesre tárhatja az ablakokat, és beengedheti a friss levegőt, meleg napsugarakat, de semmi egyebet!

Ne feledkezzen meg a napellenzőről sem! Ha nem rendelkezik árnyékot adó lugassal, vagy fedett verandával, a napellenző a megoldás. Akár erkélyre is beszerelhető és az igényeknek megfelelően mozgatható. Időtálló, dekoratív szúnyoghálók ajtóra, ablakra, és egyéb árnyékolástechnikai eszközök széles választékban kínálatunkban! Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Térelválasztó aluredőny

Megrendelőink írták:

Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nem ért meglepetés, csak annyi, hogy sokkal szebbek lettek a redőnyök, mint amire számítottam. Köszönöm!

(Krammer Géza, Törökbálint)

Örülök, hogy ezt a céget választottam az ajánlatok közül. Megbízható, profi csapat, csak ajánlani tudom mindenkinek.

(Deák Zsolt, Budaörs)

Gyors, pontos, szép munka. Elégedett voltam.

(Kovács József, Érd)

Nagyon szuper lett a redőny. Télen sokkal kevesebbet kell a kazánnak működnie, sokat spórolunk a gázon. Nyáron pedig 5-6 fokkal hűvösebb volt a lakás, mint redőnyök nélkül.

(Kállay Mariann, Százhalombatta)

Ha nyáron a melegtől, és a szúnyogoktól szenved, vagy nem tud kiülni a teraszra, mert mindig odatűz a nap, télen a hideg zavarja,és elege van a magas gázszámlákból, nálunk megtalálja a megoldást, ami talán nem is olyan drága, mint azt gondolná.

Ha a mi termékeinket választja:

Redőnyeinkkel kevesebb lesz a gázszámlája, nyáron hűvösebb lehet a lakása, a betörők is inkább a szomszédba mennek, ahol esetleg nincs redőny.

Vakolható tokos redőny

Aluredőny 

Szúnyoghálóinkkal vegyszer nélkül tarthatja otthonától távol a kellemetlen szúnyogokat, legyeket, és egyéb bogarakat, csúszómászókat.

Tolóajtós szúnyogháló

Lehúzható-szúnyogháló 

Napellenzőinkkel árnyékos teraszt, erkélyt varázsolhat, amikor csak kedve tartja, így is megnövelve a jó időben használható m2-ek számát. Esetleg családi ebédet is szervezhet a napellenző alá, ami így a tűző napsütés ellenére is megoldható lesz.

Könyökkaros napellenzőFüggőleges napellenző

Műanyag nyílászáróink is alkalmasak a rezsicsökkentésre. Akár gázzal töltött fokozott hőszigetelésű, vagy 3 rétegű üveggel is rendelheti.

 

   Műanyag nyílászáró 

Szalagfüggönyeinkkel két legyet üthet egy csapásra: nem kell nylon függöny, sötétítő függöny, dupla karnis. Elég csak a szalagfüggöny, így ez lehet az egyik legolcsóbb árnyékolási lehetőség amellett, hogy szép is.

Szalagfüggöny ferde falon

Szalagfüggöny 

Redőnykapuink hőszigetelt, vastag alumínium redőnylécekből készülnek, és felhúzott állapotban a legkevesebb helyet foglalják el.

Garázs redőnykapuval

Redőnykapu

Rolettáinkkal belülről árnyékolhatja lakását, irodáját.

Roletta

Tetőablak rolettával 

Harmonika ajtóinkkal helytakarékosan, és esztétikusan választhatja el belső tereit.

Harmonikaajtó ablakokkal

Harmonikaajtó 

Minden termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk, nyílászárókra 5 év a jótállás.

A téli hideg, a nyári meleg, szúnyogok, legyek, kíváncsi szemek távoltartása, betörők dolgának megnehezítése érdekében:

Telefonáljon, vagy írjon email-t! MOST!!!
Akár hétvégén is! Kérjen ingyenes ajánlatot!
Miért várna tovább?

Helyszíni felmérést aznap, ritkább esetben másnap elvégezzük egyeztetett időpontban, kötelezettségek nélkül. Szerelésre általában 10 munkanap múlva kerül sor.

Redőny javítás azonnal, de legkésőbb 24 órán belül.

Az ÉRDIREDŐNY fő profilja 1986-óta az árnyékolástechnika: redőny, redőny javítás, reluxa, roletta, szúnyogháló, napellenző, szalagfüggöny, redőnykapu, és műanyag nyílászárók pontos méretre gyártása, és beszerelése.

Amennyiben a felmérés során mégsem rendeli meg termékünket, akkor sem számítunk fel semmilyen költséget Önnek.

Főbb termékeink: árnyékolástechnika, műanyag redőnyök, alumínium redőnyök,szúnyoghálós redőnyök, motoros redőnyök, redőny javítás, gurtni csere, alumínium reluxák, fa reluxák, árnyékolók, napellenzők, motoros napellenzők. roletták, redőnykapuk, rolós szúnyoghálók, ajtós szúnyoghálók, szalagfüggönyök, műanyag nyílászárók, ablakcsere.

Keressen minket bizalommal!

Az általunk szerelt árnyékolástechnikai berendezések garancián túli javítása is megoldott, amit a bejelentéstől számított 1-2 napon belül elvégzünk, de természetesen a mások által szerelt termékeket is javítjuk.

Nézze meg termékeinket, árainkat és ha felkeltettük érdeklődését, kérem írjon e-mailt, vagy telefonáljon!

Terasz árnyékolása

Tisztelettel:

Barna Zoltán

Barna Zoltán

 
Online látogatók: Összes látogató:
 
Név: Barna Zoltán
Telefon:06-23 / 368-016
Mobil:06-20 / 942-9676
E-mail:info@erdiredony.hu
Elérhetőségek