Szúnyogháló

SzúnyoghálóManapság egyre nélkülönözhetetlenebb a házak rovarok behatolásától történő mechanikai védelme.

A szúnyogok, legyek, darazsak sokunk életét megkeserítik.

Az általunk készített, és szerelt rovarhálók mechanikai védelmet biztosítanak a különböző spraykkel és biológiai eszközökkel ellentétben.

Szúnyogháló képgaléria »

A háló anyaga minden esetben világosszürke, üvegszálas, erős, UV álló. A fix hálók kerete műanyag, vagy alumínium a többi fajta szinterezett alumínium keretben helyezkedik el.

SzúnyoghálóKészülhet:

 • Fix (műanyag, vagy alumínium kerettel)
 • Fölülről lefelé húzható
 • Oldalirányú rolós
 • Kifelé nyíló ajtós
 • Tolóajtós
 • Combi kivitelben (redőnyökkel egybeépítve).

Rolós szúnyoghálót tetősík ablakokra is tudunk szerelni.

 

Minőségi szúnyoghálók és előnyeik

A kellemetlen vérszívók és egyéb rovarok mindenki számára okozhatnak problémákat az év különböző szakaszaiban. Napjainkban számos klasszikus és modern eszköz áll rendelkezésünkre, hogy védekezzünk a szúnyogok ellen, valamint segítségükkel hatékonyan előzhetjük meg jelenlétüket otthonunkban.

SzúnyoghálóA szúnyoghálók modern változatai számos előnnyel rendelkeznek, és rugalmasan otthonunk adottságaihoz igazíthatóak:

 • Minőségi, időtálló anyagokból készült konstrukciók széles választéka.
 • Kényelmesen és praktikusan felszerelhetőek a különféle nyílászárókra, például ablakok, erkélyajtók, stb.
 • Különféle funkcionális szúnyogháló konstrukciók, például nyíló vagy lehúzható kivitel, stb.
 • Könnyedén tisztántarthatók.
 • Esztétikus, letisztult és modern megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek minden lakástípushoz.

Minőségi és modern szúnyoghálókért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A rolós szúnyogháló az Ön otthonából sem hiányozhat!

A szúnyogháló minden otthonban alapdarabnak számít, hiszen a rovarok elleni védelem egyik hatékony eszköze. A szúnyogháló azok számára is ideális megoldás, akik idegenkednek a vegyszerek használatától vagy kicsi gyerekekkel, háziállatokkal laknak együtt. A mai modern darabok már alkalmazkodnak a tulajdonosok igényeihez, így mobilabbak, tartósabbak és praktikusabbak is.

SzúnyoghálóCégünk sem marad le, és követi a változó piaci igényeket! Ennek megfelelően a hagyományos szúnyoghálóktól eltérő, rolós változatban felszerelhető modelleket is kínálunk vásárlóinknak. A rolós szúnyogháló számos előnnyel rendelkezik hagyományos társához képest, hiszen használatával lehetőség nyílik arra is, hogy a szúnyoghálót bármikor eltávolítsuk, és szabad utat engedjünk a beáramló levegőnek. Termékeink többféle kivitelezésben is megrendelhetőek, így személyre szabott igényeket is meg tudunk valósítani.

Válassza a szúnyoghálók új generációját, és védekezzen a rovarok ellen rolós szúnyoghálóval! Bővebb tájékoztatásért bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

 
Online látogatók: Összes látogató:
 
Név: Barna Zoltán
Telefon:06-23 / 368-016
Mobil:06-20 / 942-9676
E-mail:info@erdiredony.hu
Elérhetőségek