Redőnykapu

 

Kevés a hely garázsban? Redőnykapuval jelentős területet nyerhet!

redőnykapuEgy garázs általában nem nagy helyiség, azonban egyes esetekben olyan kis alapterülettel rendelkezik, hogy okos megoldásra van szükség ahhoz, hogy a rendelkezésre álló teret tökéletesen ki lehessen használni. Sokszor a legnagyobb akadályt a garázskapu okozza, hiszen jelentős négyzetmétereket foglal le, ezért először ehelyett kell más megoldást találni. Ha Önnek is a garázskapu okozza a legfőbb problémát a terület kihasználást illetően, váltson redőnykapura!

A redőnykapuknak már a nevükből lehet következtetni a helytakarékosságukra, ugyanis ezek a kapuk ugyanazon az elven működnek, mint a mindenki számára ismeretes sötétítők. A redőnykapuk ugyanolyan hatékony védelmet biztosítanak, mint a garázskapuk, a különbség köztük csak annyi, hogy előbbiek nem vesznek el hasznos területeket a garázsból. Ha a redőnykapu mellett dönt, végre nem kell szűkösen lennie a helyiségben.

Tapasztalja meg Ön is a redőnykapuk előnyeit! A beépítéshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

RedőnykapuMűködése megegyezik a motoros redőnyével, annál azonban sokkal vastagabb.

Készülhet: 45 mm, 55 mm vagy 77 mm szélességű, hőszigetelő habbal töltött, alumínium redőnyprofilból. Általában motoros kivitelben szereljük, melyek működtetése lehet távirányítós vagy kapcsolós.

Redőnykapu

 

Redőnykapu képgaléria »

RedőnykapuEz a típus akár 6 m fesztávra is használható.

Az általunk szerelt termékeket megbízható, bevált motorral és elektronikával szereljük 5 év garanciával.

Ajánljuk távirányítóval, falra szerelt kapcsolóval.

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

 

Részletes árlista megtekintése
 
Online látogatók: Összes látogató:
 
Név: Barna Zoltán
Telefon:06-23 / 368-016
Mobil:06-20 / 942-9676
E-mail:info@erdiredony.hu
Elérhetőségek