Napellenző

Családi házak teraszainak, üzletek kirakatainak árnyékolására ajánlott nagyon népszerű “mobil előtető”, ami csak akkor árnyékol, ha szükség van rá.

NapellenzőCsuklókaros napellenző: szerkezete alumíniumból készül, világos szürke színre színterezve. A karok száma lehet kettő vagy három mérettől függően. Szélessége 200 cm-től 700 cm-ig bármekkora hehet. Karkinyúlása 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 325 cm lehet, de természetesen ezek a karkinyúlás végső méretei. A dőlésszöget a vízszintestől a függőlegesig bármilyen szögbe állíthatjuk igény szerint a felszereléskor. Szerelni lehet oldalfalra, mennyezetre, szarufára. A ma népszerű hőszigetelő (Nikecell) lappal borított falsíkra is biztonsággal, esztétikusan felszerelhető az általunk alkalmazott technológiával.

Motoros napellenzőt szeretne? Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Keressen fel minket bátran!

A napellenzők előnyei

Az Ön otthona is kezd átmelegedni már most, de nem szeretne klímát beszereltetni, annak energiafelhasználása miatt? Hűtse otthonát passzívan, napellenzővel!

A napellenző célja, hogy megakadályozza a napsugarak bejutását lakásunkba, ezáltal megtartva a kellemes hőmérsékletet nyáron is. Ennek köszönhetően nem kell klímát beszereltetnünk, vagy sokkal kevesebbet kell használnunk, ezzel jelentős költségeket megspórolva.

A napellenzőt ajánljuk vendéglátó egységek teraszának árnyékolására is. Az embereknek egy nagy része nem érzi jól magát klimatizált helyiségben, könnyen megfázik. Napellenzővel ezeknek a vendégeinek is biztosíthatja a kellemesen hűvös árnyékot, így nem kell választaniuk a tűző nap és a klíma között. A napellenző egyszeri beruházást jelent, nem igényel különösebb karbantartást sem.

Ha napellenzőt szeretne otthonába, vagy vendéglátó egységébe, keressen fel minket bizalommal! Legyen szó akár motoros, akár kézi napellenzőről, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

Amit a napellenzőkről tudni érdemes

Napjaink szeszélyes időjárása miatt egyre nagyobb szükség van a különféle árnyékolástechnikai eszközökre, melyek közül igen nagy népszerűségnek örvendenek a napellenzők.

NapellenzőNapellenzőkkel számos helyen találkozhatunk, elsősorban erkélyek, télikertek és vendéglátók árnyékolására használják. A napellenzők praktikus árnyékolói lehetnek ezeknek a helyiségeiknek, hiszen védelmet nyújtanak a napsütés káros sugarai ellen, ezáltal maximálisan komfortossá téve a kikapcsolódást.

Többféle típus közül választhatunk:

  • Csuklókaros (könyökkaros) napellenző
  • Nyitott szerkezetű napellenző
  • Függőleges napellenző

A legkedveltebb változat a Csuklókaros (könyökkaros) napellenző, melyet kiváló minőségben, a megrendelő igényeinek megfelelően valósítanak meg szakembereink.

Napellenző képgaléria »

Amennyiben Önnek is szüksége van könyökkaros napellenzőre üzlete, vendéglátó egysége, vagy otthona árnyékolására, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg munkatársainkkal egyedi igényeit, vagy bátran tegye fel kérdéseit!

Működtethető:

  • kézi tekerővel (kurblival)
  • motorral, távirányítóval, szél – és fényérzékelős automatikával

A ponyva anyaga a SATTLER AUSZTRIA cég terméke.

Egyszínűtől a csíkosig kb. 100 féle színből lehet választani.

Kínálatunkban megtalálhatóak a redőnyök és műanyag nyílászárók is.

Napellenző

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

 
Online látogatók: Összes látogató:
 
Név: Barna Zoltán
Telefon:06-23 / 368-016
Mobil:06-20 / 942-9676
E-mail:info@erdiredony.hu
Elérhetőségek