Műanyag nyílászáró

Műanyag nyílászárót szeretne? Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Keressen fel minket bátran!

Cégünk a EU szabványos, német VEKA Softline 76MD profillal dolgozik, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

6 légkamrás rendszer, lekerekített szélekkel, kiemelkedő hőszigetelő, statikai, és esztétikai jellemzőkkel. A szürke időjárás-álló tömítés és a keskeny, de erős profilok szép megjelenést, és a lehető legtöbb fényt biztosítják a belső térben.

Nyílászáróinkra az általunk szerelt árnyékolók, redőnyök, reluxák, szúnyoghálók tökéletesen illeszkednek.

Vállaljuk régi ablakok, ajtók cseréjét kibontással, beépítéssel, vakolat gipszkartonnal történő helyreállításával. Akár a régi ablaktokba szerelve, pontos méretre gyártva, a legkevesebb felfordulással, porral, 1-2 óra alatt.

Műanyag nyílászáró képgaléria »

Átfutási idő a megrendeléstől számítva 6-8 hét.

Nyílászáróinkra 5 év jótállást vállalunk.

Bejárati ajtók

Egyszárnyú bejárati ajtók 250 000Ft -380 000Ft-ig.

Kétszárnyú, és extra üveges ajtók: egyedi árajánlat szerint.

S-line ajtópanel, díszüveg katalógus 1 »

S-line ajtópanel,díszüveg katalógus 2 »

Door Panels,Ajtópanelek Díszüvegek »

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

 

 
 
 

A műanyag nyílászárók előnyeiről röviden

műanyag nyílászáróNapjainkban rengeteget lehet hallani arról, hogy otthonunk hőszigetelésében milyen fontos szerepet játszanak a nyílászárók. A régi ablakok már nem feltétlen zárnak olyan jól, ezért ezeket érdemes lecserélni modernebb, műanyag nyílászárókra. Nézzük, mi mindent érdemes tudni ezekről a termékekről!

A műanyag nyílászárók legfőbb előnye a kiváló hőszigetelési tulajdonságuk, aminek köszönhetően sokat spórolhatunk télen a fűtésen, nyáron pedig a hűtésen. A korszerű ablakok segítenek az energiafogyasztás csökkentésében, ugyanakkor hatékonyan szűrik a zajt is, így otthonunk csendesebbé is válik. A műanyag nyílászárók nem vetemednek, hosszú az élettartamuk, nem igényelnek különösebb ápolást és néhány mozdulattal tisztává varázsolhatóak. Érdemes őket egy hatékony árnyékolóval kombinálni a még jobb hőszigetelés érdekében. 

Amennyiben kérdése lenne, illetve szeretne árajánlatot kérni műanyag nyílászáróinkra, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről termékeinkkel és a rendelés menetével kapcsolatban. 

Műanyag nyílászárók német színvonalon!

műanyag nyílászárókAblakcserét tervez és ehhez új nyílászárókra van szüksége? Ezek beszerzése komoly döntés, amit meg kell fontolni, hiszen az új ablakokat akár már a következő generáció is használni fogja. Mint mindenki, bizonyára Ön is hosszú távon tervez velük.

Szíves figyelmébe ajánljuk az általunk forgalmazott műanyag nyílászárókat, amiket a régi, öreg vagy sérült ablakok helyett be is szerelünk! Cégünk kizárólag a megbízható német minőséget nyújtó Veka cég műanyag nyílászáróit forgalmazza. Ezek az első osztályú ablakok eleget tesznek minden olyan elvárásnak, ami a korszerű termékeket meghatározza. Kialakításuk a nagyobb biztonságot szolgálja, valamint a kiváló hőszigetelésű képességükkel az energiatakarékos használatot is képesek megvalósítani. Ilyen tulajdonság a hat légkamrás rendszer, az időjárásálló tömítés és az erős profilok.

Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és rendeljen műanyag nyílászárókat, illetve ablakcserét tőlünk!

 
Online látogatók: Összes látogató:
 
Név: Barna Zoltán
Telefon:06-23 / 368-016
Mobil:06-20 / 942-9676
E-mail:info@erdiredony.hu
Elérhetőségek